| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
tugcekizilkeman

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 8:03 pm Mesaj konusu: YETENEK SINAVINI KAZANAMAYANLAR(KADER ARKADAŞLARIM:) |
|
|
|
|
| bu sene olmadı arkadaşlar zaten ilk girişimdi biraz üzüldüm aslında hala üzülüyorum sonuçta bir senede olsa emek harcandı peki eksiklerim ne idi arkadaşlar çok fazla önem vermedim çok fazla çalışmadım hep son ana sakladım aslında öyle olmaması gerekiyormuş en başından beri çok sıkı tutulması gerekiyormuş bide össye çok önem verdim manyak gibi össden iyi bir puan aldım ama girdiğim iki yerdede ilk aşamayı geçemedim bu sene en başından itibaren sıkılmadan çoksıkı bir şekilde çalışıcamsizin eksiklriniz neydi arkadaşlar.paylaşalım herkes faydalansın.bu sene hazırlanan arkadaşlarıma başarılar dilerim soracakları bişey varsa msnden ekleyebilirler.(gerçi kazanamadım ama olsun en azında tecrübe ettim:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
muhalefet

Durumu : Offline
|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| geçmiş olsun umarım bu sene ders çıkarır ve seneye kazanırsın. şimdiden başarılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ahmetahmet09

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
gıremeyenler uzulmesın arkadaslar dunyanın sonu degıl.sıkı bır calısmayla bu iş olur.ıyı bır öss puanı ve yetenektenden 60 almak unıversıteye sokar sızı.össnız 240 ve uzerı olunca gırersınız ama oss duserse yetente cok ıyı bır performans gerektırır.allah yardımcınız olsun.umarım kazanırsınız _________________ ahmet |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tugcekizilkeman

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muhalefet yazmış: |
| geçmiş olsun umarım bu sene ders çıkarır ve seneye kazanırsın. şimdiden başarılar... |
teşekkür ederim inşallah  _________________ hedefimiz olduğu sürece varız.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ahmetahmet09

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 2:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
tugce balıkesırlıyım bende.yardımcı olurum.sınavlar konusunda. _________________ ahmet |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar buradan sıkıntılarınız olursa bende yardımcı olurum benimde ilk girişimdi bu sene samsunu kazandım öss iyiyse ve yetenek varsa sıkı bi çalışmayla oluyo sıkmayın canınızı  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar benim ilk senem ve izmir buca eğitimi kazandım. ve arkadaşıma katılıyorum. sadece çalışmak... hem össye hem yeteğe...  _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Pts Eyl 22, 2008 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben ege ünv konservatuvarını denedim ilk girişimdi ve son 2 ayda karar verildiği için giremedim malesef ilk aşamayı geçtim ama 2. aşamada 66yla elendim 70 alsaydım okuldaydım..şimdi sakarya üniversitesinde halkla ilişkiler okuyorum okulum bitince tekrara denicem konservatuvara girmeyi..kazanamayan arkadaşlar da üzülmesinler gerçekten her işte bi hayır vardır... _________________ Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın..
Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı
Beni sensiz bıraktın,beni sensiz bıraktın...
........................................ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
müzisyenkız

|
Tarih: Sal Eyl 23, 2008 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
tugce canım ben okuyorum müzik ögrt. 2 . sınıftayım cok dogru saptama yapmıssın ilk günden itibaren işi sıkı tutmak lazım bende 2.yılımda kazandım üzülme ondan yedinci yılında bile calısan var sadece azmet ve kazanmayı cokkkkk iste:) _________________ hayatı ve inasanları seviyorum tek tutkum müzik... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tugcekizilkeman

|
Tarih: Sal Eyl 23, 2008 7:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok saol hocam
olacak inşallah çalışıcam bu sene  _________________ hedefimiz olduğu sürece varız.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
mikman

|
Tarih: Sal Eyl 23, 2008 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de önceden iki sene denedim ama olamadı Bu sene İÜ. 4. sınıftayım. Yine girmek istiyorum sınava hayırlısıyla. Bu sefer umut da bağlamıcam :s
Sizlerden ricam konservatuar sınavında keman ile icra edilebilecek eserlerden örnekler verebilir misiniz? _________________ Perküsyonist, gitarist çok az da kemanist.. Flamenko, flamenko dansı ve flamenko grubum hakkında bilgi için; www.dilekakdeniz.net veya facebook grubumuz; "Akdeniz Flamenco Ensemble". |
|
| Başa dön |
|
 |
|
whiskey

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben 3. yılımda girdim bu sene oldu sonunda ilk yıl hiç hazırlanmadan girdim 3 yerde girdim denizli,aydın,burdur geçen sene denizli,aydın,burdur,konya,balıkesir burlarda girdiğimde kendime güvenemiyodum ve çok heyecanlandım komisyon karşısında bu sene konya,burdur,balıkesirde girdim hepsini kazandım balıkesirde okucam sınava gircek arkadaşların hepsine başarılar komisyon karşısında heyecanlanmayın sınav yerlerinde tanımadığınız insanlarla konuşmayın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
valla heycan herşeyi bitirebiliyo doğru. benim de 3-4 seneden beri sınavlara girip hala kazanamayan arkadaşlarım var. ben özel bişey yapmadım ama ister şans deyin ister başka birşey şimdi buca eğitim deyim. sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar. öss yi sakın ihmal etmeyin. _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 9:28 am Mesaj konusu: |
|
|
vekil 13 ben sana demedim mi samsunu kazanacaksın diyeee=)=) kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler..!! geç olsun güç olmasın derler ya..! moralinizi bozmayın..! ben bu sene ilk defa gircem..! ama o kadar çok istiyorum kii kazanmayı.... ve de inanıyorum... ne demişler... inanmak başarmanın yarısıdır.. herkesin yolu açık olsun.. kimse umudunu kaybetmesin...!! bekle beni izmirrrrr=)=)=) _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
__ßiZ ''CHE'' yİ öĞrEnDiK....!___ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gogo

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçektende sıkı bi çalışmayla oluyor.Bu sene uludağ üniv müzik öğretmenliğinde 4. yedektim.Ege konservatuarınada sonradan girdim.Ege üniversitesi oldu.Sıkı çalışmayla oluyor gerçekten. _________________ ....... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
meryemmsarlak

|
Tarih: Cum Ekm 03, 2008 1:22 am Mesaj konusu: |
|
|
| o kadar gusel bi başlıkki hersey azim ve calışmakta bitio dediğiniz gibi bende niğde ünviversitesini ikinici senemde kazandım ilk yılımda kazanamadım die hiç bırakmadım herseyde hayır vardır dedim öss puanımı yükselttim ve kazandım sans cok öenmli ama calışmak durmadan calışmak daha önemli arkadslar yolunuz acık olsun ins herkes emeginin karsılıgını alır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tenya

|
Tarih: Cum Ekm 03, 2008 8:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende seneye girmek istiyorum ama nabıcam ne çalıcam nası çalışıcam hiçbişe bilmediim için kuşkuluyum sadece rutin olarak çalışıyorum:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Cum Ekm 03, 2008 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
sana muzik fakultesi olarak ben ve tüm üye arkadaşlarımız yardımcı olur
ben çalışmalara bu siteden başladım emin ol
1 yıllık bir bireysel çalışma ve 1 aylık profesyonel bir çalışma ile başardım ben çalışmanın zorluğunu biliyorum o yüzden yardımcı olcam isteyene
herkese bol müzikli günler  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gulenyus

|
Tarih: Cum Ekm 03, 2008 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
tuğçecim bu yıl olacak görürsün bak
herkes aynı noktalara değinmiş gerçi ama yine de söyleyelim öss gerçekten çok önemliymiş bu yıl o kadar iyi anladım ki ve çok çalışmak...sıkı çalışmayı elden bırakmamak çok önemli.size önemsiz gelen şeyler sınavda karşınıza çıkınca çok kötü oluyor.
çok solfej okuyun seslere aşina olun gerisi inan gelir  _________________ gülenyüz değil gulenyus'um
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
--------------------------------------------
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
ya şimdiden öss ye çalışmaya başla da. gerisi gelir merak etme. birincimizin öss si 256 yetenek 76 altıncı arkadaşımızın öss si daha düşük yetenek 86. gerisini siz düşünün. _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
müzisyenkız

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERHABA BENDE İKİNCİ YILIMDA KAANDIM MÜZİK ÖGRT. SADECE STRES YAPMA YETER HERJSİN ABARTTIGI GİBİ KAZANMAK HİÇTE ZOR DEİL BEN 226 ÖSS İLE GİRDİM AZMET YETER HA BİDE YÜKSEKLERDEN COK UÇMA YOKSA CAKILIRSIN:) _________________ hayatı ve inasanları seviyorum tek tutkum müzik... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
doğru. bende lk senemde 212 ile girdim. _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gitarci12

|
Tarih: Prş Ekm 16, 2008 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben konservatuar okumayı çok istiyordum ama olmadı klasik gitar çalıorum kursa hiç gitmedim 4 senedir çalıorum ve herşeyi kendim öğrendim
günlük 8 saat çalıodum zamanında şimdi sorsanıs kendime görede çevremdekilerin dediğine görede çokta güsel çalıorum ama bu yetenek sınavlarında torpil oluo senin şansın yok dediler acayip soğudum ama halada istiorum |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
KONTRBASCIIIIIIIIIIIIIII SEN KAÇ ALDINNN ÖSS DENNNN... _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
__ßiZ ''CHE'' yİ öĞrEnDiK....!___ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gitarci12 yazmış: |
ben konservatuar okumayı çok istiyordum ama olmadı klasik gitar çalıorum kursa hiç gitmedim 4 senedir çalıorum ve herşeyi kendim öğrendim
günlük 8 saat çalıodum zamanında şimdi sorsanıs kendime görede çevremdekilerin dediğine görede çokta güsel çalıorum ama bu yetenek sınavlarında torpil oluo senin şansın yok dediler acayip soğudum ama halada istiorum |
ya bence bi prof. a görün. yani kendini dinlet. _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|