|
| Dünya Sıralamasında -Fakülte- |
|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
hayabusa

|
Tarih: Pts Tem 07, 2008 10:02 pm Mesaj konusu: yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum |
|
|
|
|
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldan beri klasik gitar çalıyorum,solo,ritim,arpej, hiç bir problemim yok fakat bareli akorlarda geçiş-ve net ses alamama sorunum var,parmağım kemik yapısı itibari ile eğri sizce bu bare için sorunmudur yada sorun bareli akorlarla çok fazla çalışmadığımdan dolayımı önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum... _________________ BeN SaDeCe BeN SaDeCe BeN OLmAK İsTiYoRum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
udiemre

|
Tarih: Çrş Tem 09, 2008 4:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam,
parmağın ne derecede eğri bilmiyorum ama normalde bile bareli akorlar zaten kısa sürede temiz ses vermez,parmakların kuvvetlenmesi gerekir ve uyum içinde güçlü çalışması gerekir.bunun iiçinde çok çalışmak gerek.bence bare akorların üzerine eğil.
kolay gelsin.  _________________ ... udiemre ...
http://www.myspace.com/udiemre |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
hayabusa

|
Tarih: Çrş Tem 09, 2008 7:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
'(aynı soruların defalarca sorulmasından gına geldi artık ! azıcık dolansan bulursun ! ' alıntı)
sayın moderatör gönderdiğiniz linklerle benim sorum ve sorunum alakası bile yok biraz düzgün cümle ve daha insancıl kelimler kullanmaya davet ediyorum sizi ,bizim gibi insanların bu tarz sitelere üye olmalar bilgi ve tecrübeleri birbirine aktarmaktır moderatör v,s şahısların üyelere fırça atması için değil...sizi nezakete davet ediyorum,, _________________ BeN SaDeCe BeN SaDeCe BeN OLmAK İsTiYoRum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz
|
|  |