Tarih: Cum Mar 14, 2008 11:30 pm Mesaj konusu: yardım eder misinizz? lütfen
Ya arkadaşlar konuyu nereye açacağımı anlayamadım ve buraya açtım..
Ben arkadaşlarımla beğenilen bi şarkı sözü yazdık okuldaki tüm öğrenciler beğendiler sahneye çıkıp söledik okulda felan biz bunu özelleştirmeye çalışıyoruz.
Ama bi sorunumuz var sözümüz var melodi yok arkadaki melodileri nereden nasıl yapıcaz biz sölerken arkada bişey çalması gerek ama yok yardım eder misiniz?? _________________ Kurt Cobain <3 ..! $arkıLarıyLa iç içe..!! (:*
Tarih: Cum Mar 21, 2008 10:12 pm Mesaj konusu: AYnı
[color=red][font=Comic Sans MS]slm bn 13 yasındaım ama amatörce kemn biliorum yaklaşık 2,5 yıldır keman çalıorum bna sözleri verirseniz belki bişeler yapabilirim!! [/font][/color] _________________ Pınar Başpınar
Asgari seviyede bir müzik eğitiminiz yoksa, bu şekilde müzik yapmanız zor. Halk müziğinde bir yere kadar bu olabilir ama çok ileri seviyede olabileceğini sanmıyorum Gene de başarılar diliyorum. _________________ Kemal
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz