|
| Dünya Sıralamasında -Fakülte- |
|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
katran

Durumu : Offline
|
Tarih: Çrş Mar 12, 2008 7:47 pm Mesaj konusu: yan flütün vidaları durduk yere atıyor:) |
|
|
|
|
mrb arkadaşlar, 2,5 yıllık yamaha 01 flüdüm var, çaldıkça sadece 2 yerindeki vidaları atıyor, teknik tabirlerle anlatacak yeterliliğim yok, tamire vermeme rağmen bi faydası olmadı, one ne olduğunu bulamıyorlar elimle biraz sıkıştırıyorum, bir süre çaldıktan sonra tekrar gevşeyerek açılmaya başlıyor. bunun nedeni ne olabilir? birde sadece öndeki üst 2 vidada var sorun? _________________ şarkılar söylüyormuşum sokaklarda, görmüşler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
TEKNİSYEN

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
mrb katran bıraz gec oldu benı sayfamdan sorsaydın gecıkmezdım bu kadar.ozel sıvılar bulunmakta aslında problemın ıcın ama bulamıycanı dsundugum ıcın ben sana kısa yolu hemen soylıyım normalde bunlar basıt cozumlerdır ama meslegımızınde küçük sırlarıdır.Bir defaya mahsus bu kucuk cozumlerden en kolayı olan senın prolemıne deva olacak seyi soylıyım. OJE evet yanlıs duymadın bıldıgımız tırnaklara surulen ojelerden yalnız sefaf renkte olmasına dıkkat et goruntuyu bozmasın.vıda ayarını yaptıktan sonra sadece damlat ve kurumasını bekle
NOT: merak edenler ıcın solıyım bır daha vıdayı cıkarmak ıstersek ne olacak gıbı sorular sormayın.herhangı bısey olmıycak yıne aynı sekılde zorlanadan cıkarabılırsınız oje ,vıda ıle vıda yuvasının ıcınde bır dolgu maddesı gorevını gorur.donar ve vıdanızın donmesını engeller takı sız tornavıda ıle mudahele edene kadar bu pratık ama bı okadarda etkılı ve zararsız bır cozumdur. tabıkı bızlerde bunların ozel sıvıları bulunmakta.en azından sıze anlattıklarım ısınızı gorur;)
BOL MUZIKLI GUNLER _________________ NEFESLİ ENSTRUMANLARINIZ BAKIM VE ONARIMI HAKKIINDA HER ZAMAN BILGI ALABILIRSINIZ.MSN MESSENGER VE EMAİL: enstrumantamiri@hotmail.com TEL: 05462774173 IYI GUNLER |
|
| Başa dön |
|
 |
|
katran

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
bunca emek verip yazdığınız için çok teşekkür ederim, hemen denicem:) ayrıca mesleki bir sırrı paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim:) _________________ şarkılar söylüyormuşum sokaklarda, görmüşler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
katran

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
sonucu bildiririm:) olmadı sizin yanınızda alacaz soluğu, o şifalı iksiri flüdüme içirmek için:) _________________ şarkılar söylüyormuşum sokaklarda, görmüşler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz
|
|  |