Tarih: Cum Mar 21, 2008 9:02 pm Mesaj konusu: yan flüt
merhaba ben yani geldim bu siteye ben en kısa sürede yan flüte başlamak istiyorum. bana hem çok pahalı olmayan hem de çok kalitesiz olmayan bir yan flüt tavsiye edebilir misiniz? veya gidip de bakınabileceğim ii bi müzik mağazası( uygun fiyatları olan ). bide markalar konusunda tavsiye hiç fena olmaz.
şimdiden teşekkür ederim.
bu arada ankara da yaşıorum yanlışlıkla antalya seçmişim.yani bana antalyada dükkan önerirseniz benim pek işime yaramaz
arkadaşım hem ucuz hemde kaliteli flüt olmaz.yamahanın ikinci el yanflütleri biraz hesaplı gelebilir ama bilen birisiyle bakmanda fayda var.hem ucuz hemde sıfır diyorsan conductor s idare eder... _________________ delimaviADİGE
merhaba ben bir flüt almak istiyorum ama sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var fakat maddi durumum yüzünden çok pahalı bir flüt alamıyorum kaliteli olsun isstiyorum böyle olduğu içindde ikinci el olacak haliyle bana böyle bir flüt veya bir yer tavsiye ederseeniz çok mutlu olocağım hepinize müzikli ve mutlu günler dileğiyle.......
flüte yeni başlayacak arkdaşlar sakın 2. el flüt almayın hiç tavsiye etmem ben 6 ay bile kulanamadım.. arkadaşında dediği gibi hem ucuz hem kaliteli yok .. yamaha en iisii en garantilisi..başta ii bişy alırsanız n azından sonradan sorun yaşamassınız ya da benm gibi sonradan para biriktirmek zoruda kalmamssınız
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz