| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
vodkalimon

|
Tarih: Çrş Şub 06, 2008 10:15 pm Mesaj konusu: YAN FLÜT ÖGRENECEKSENİZ LÜTFEN BİLEN BİRİYLE BASLAYIN. |
|
|
|
|
oturan teknıgı değiştirmek cok zordur bu yuzden yan flüte baslamak ıstıyorsanız muhakak hocanız olmalıdır cunku,tutuş şeklini değiştirmek sonradan cok güç oluyor.[b] _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
zoyahh

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende aynı şeyi düşünüyorum. flütte en zor şey oturan bit tekniği değiştirmek..dudak pozisyonu el pozisyonu çok önemli ve yanlış başlanırsa ilerde epey zorluk çekiliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hasan86

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Doğru dürüst çalmak isteyen biri mutlaka iyi bir hocayla başlamalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
dygflute91

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
en çok olan da parmakların havada gezinmesi oluyor kendiniz çalışıyorsanız siz siz olun basmadığınız parmakların tuşların üzerinde hazır beklesin! _________________ my past breathes down my neck and it seems now that all i can do is go back to beginnings when all lay ahead..
˙·٠•●Kelebeklerin aklı benim! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
esmeralda

|
Tarih: Cmt Eyl 06, 2008 10:19 am Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar
siteye yeni üye oldum yan flütüm var ama düzgün bi kurs bulamadım bildiğiniz bi yer varmı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
socket34

|
Tarih: Sal Eyl 09, 2008 5:56 pm Mesaj konusu: yan flüt |
|
|
arkadaşlar bende en kısa zamanda yan flüt alıcam ama benm bulunduğum şehirde yan flüt hocası falan da yok ne yapıcam yani ben kendim öğrenemezmiyim...?  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 6:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlarımızın da dediği gibi en doğru, en düzgün öğrenme yöntemi bir hocayla, bilen biriyle yola çıkmaktır
kendin başlamanı tavsiye etmem çünkü müziğin ve müzikte öğrenmenin sonu yoktur ve sen bu sonsuzluk içinde nerden başlıycanı nerde ne yapıcağını şaşırabilirsin
ayrıca şöyle düşünüyorum herkes kendi öğrenebilicekse kurslar, öğretmenler, fakülteler ne için var?
umarım kendine iyi bir hoca bulup başlarsın
başarılar dilerim _________________ BeGüM
http://teenagers-fan.teensboards.com/forum.htm
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|