Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Gelişmiş Arama İçin
Fakülte GOOGLE

Mini Menü

Müzik Terimleri Sözlüğü
BACH Notaları
CHOPIN Notaları
BEETHOVEN Notaları
MOZART Notaları
VIVALDI Notaları
PAGANINI Notaları
PALESTRINA Notaları
TCHAIKOVSKY Notaları
ALBENIZ Notaları
SCHUBERT Notaları
HANDEL Notaları
TELEMANN Notaları
Klasik Gitar Notaları
Pano Klavuzu
Keman Dersi
Fakülte GOOGLE
Flüt Dersi

Google Önerileri

TTnet Vitamin

Dünya Sıralamasında -Fakülte-

Yamaha ydp-s30/p-70? veya?

Başlığa cevap gönder    -> Piyano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

furki

Üye

Durumu : Offline

MesajTarih: Sal Oca 01, 2008 5:05 pm    Mesaj konusu: Yamaha ydp-s30/p-70? veya? Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar selam, ben forumda yeniyim.. 1 yıl kadar kendi çabamla orgumda klasik piyano eserleri çaldım.. şimdi kursa başlamak istiyorum ve dijital bir piyano alacağım. bu konuda en iyi markanın yamaha olduğunu biliyorum ve ucuz, kaliteli bir yamaha dijital piyano modeli arıyorum.. aranızda yamaha ydp-s30 veya p-70 kullananınız var mı? ve hangisini bana önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.. Wink

bir de yamahanın graded hammer teknolojisini bilirsiniz.. gerçeğe çok yakın piyano hissi veren bir sistem. bu dedğim iki modelin özelliklerinde Graded Hammer Standard (GHS) sistemi var. ama yamahanın en gerçekçi modelleri olan clavinova (CLP) serisinin özelliklerinde Graded Hammer (GH) yazıyor. bu ikisi arasındaki fark hakkında bi bilgisi olan var mı? teşkür ederim..

Sponsor

keyboardmusic

Üye

MesajTarih: Pzr Oca 06, 2008 3:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
P-70 yeni başlayanlar için ideal bir seçenektir.Fiyatıda diğer modellere göre uygundur.GHS ile GH arasındaki farkı tam olarak bende bilmiyorum ama yeni başlayanlar için fark yaratacak bir özellik olduğunu zannaetmiyorum.

İyi Çalışmalar
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder

ugazioglu

Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Nis 02, 2008 1:01 am    Mesaj konusu: Size bir oneri Alıntıyla Cevap Gönder

Yamaha digital pianolarla ilgili mesajinizi gordum. Size bir onerim olacak yurtdisina tasinmam nedeniyle yepyeni durumdaki Yamaha P140 digital pianomu satiyorum. Fiyat olark 900 Euro istiyorum (bu p70'e oyeceginiz fiyattan fazla olmasa gerek). P140 p70'in bir ust modeli. P 70deki graded hammer standart yerine P140'da bunun bir gelismisi olan graded hammer effect (bir onceki clavinovalarda bulunan) sistemi var. Ayrica p140'in piano samplelari p70'den cok daha geliskin. P140'da clavinovalardaki gibi 3 ayri velocity icin ayri sampler iceren daha gelismis bir piano sesi var. Ilgilenirsenin benle ugazioglu@yahoo.com adresinden irtibata gecebilirsiniz.
Başa dön

ladomi

Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 12, 2008 10:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bende yamaha p-70 alıcam . videolarını , piyano seslerini çok kez dinledim ve bana çok uygun olduğu kararını verdim. Aletin tuşe özelliğinin iyi olduğunu , bu ürünü kullanan arkadaştan öğrenmiştim. taşıma kolaylığı sayesinde öğrenciliğimde çok işime yarayacak. Cool

GHS = tuşların hepsinin eşit bellirlenmiş bir ağırlığa sahip olmasıdır.

GH = Piyanonun en sol tuşlarından itibaren giderek , tuşe ağırlığının azalması .. yani kalın seslere daha fazla kuvvet , ince seslere daha az kuvvet uygulanarak aleti çalabilmek.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz