| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
djmuji

|
Tarih: Sal Hzr 26, 2007 4:17 pm Mesaj konusu: Valencia cg 160 |
|
|
|
|
arkadaşlar ben gitara yeni başlıycam arkadaşlarım başlangıç olarak valencia cg 160 ı önerdiler sizce bu gitar başlangıç olarak iyi mi? siz ce almalımıyım yada 30-40 ytl daha werip biraz daha ii bi şey mi almalımıyım.
tercihim klasik gitardır.
bi de gitar ın yanında gitar çalarken kullanacağım herhangi bi şey war mı war sa nedir ne almalıyım ne önerirsiniz.
bi de pena ne işe yarar? klasik gitar kullanırken pena ya ihtiyaç duyulurmu?
ilgilenenlere şimdiden tşkler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
nefrett

|
Tarih: Çrş Tem 04, 2007 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm..öncelikle yeni başlıyosan önerilen gitar bence çok uygun bi gitar..bende o gitarla başlamıştım çalmaya...hala kullanıyorum..önerilen gitar amatör bi gitar deil..orta seviyeli bi gitar...uzun seneler seni idare eder..bence ii bi seçim..klavyesi de çok rahat. _________________ Mesut |
|
| Başa dön |
|
 |
|
djmuji

|
Tarih: Çrş Tem 04, 2007 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| tşkler arkadaşım mesajını daha yeni gördüm ısmarladım gitarı geliyo |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nefrett

|
Tarih: Prş Tem 05, 2007 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
hadi hayırlı olsun..inşallah ii bi gitarist olursun..gitar ın telleri oturana kadar yaklaşık 2 hafta akoru sürekli kaçar..ondan sonra çok tatlı bi ses alırsın gitardan...neyse hayırlı olsun _________________ Mesut |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2007 10:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet bende bu konu hakkında size danışacaktım bende valencia cg160 almayı düşünüyordum
ama bana burda onun klavyesinin geniş olduğunu yeni başlayan için pek iyi olmadığını söylediler bu doğru mu? bide laguna gitar nasıl modelini tam bilmiyorum ama cutaway klasik gitar dediler sizce hangisi laguna bana fiat bakımındanda bana cazip geldi laguna mı valencia mı benim kafama laguna takıldı ama
bide internetten sipariş versem nasıl olur? dediğim gibi burda bulunduğum yerde temin etmem biraz zor gibi yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler _________________ MuSTaFa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
NoExit

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2007 6:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
valencia yı al bosver laguna yı herikisinide sattım ... _________________ Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya
Nerede mavi mutluluklar nerede sevdamız ve yarın umutlarımız
Hoşçakal sevgilim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2007 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler beni aydınlatığın fakat internetten almak zorundayım çünkü bulunduğum yerde yok birde geldiğinde telleri takılı olarak geliyo demi çünkü daha internetten sipariş falan vermiş değilim bunu ceveplarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler _________________ MuSTaFa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Prş Ksm 15, 2007 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya bide 10 ytl fazla verip valencia cg170 alsam nasıl olur cevap yazacak olan arkadaşlar lütfen kusura bakmayın burdan başka bilgi alabileceğim yer yok yardımcı olursanız sevinirim _________________ MuSTaFa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
NoExit

|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
cg160 ile 170 arasında sadece cila farkı var cok bisey farketmez.her ikiside aynı kalitede gitar.teller tabiki ustunde geliyor.. _________________ Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya
Nerede mavi mutluluklar nerede sevdamız ve yarın umutlarımız
Hoşçakal sevgilim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk gitarım.. ilk maaşımla aldığım ilk gitar valencia cg 170...
görünüşüne kurban olayım ben onun
tavsiye edebilirim,ama alırken mümkünse yanında anlayan birisini götür.piyasa berbar çünkü,heleki gitarsa söz konusu olan...seslere bak cızırdıyormu, sonra klavyeye bak eğikmi..falan filan işte bu tür uyarılar çok bulursun fakültedede bakın biraz  _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm    |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Sal Ksm 20, 2007 11:00 am Mesaj konusu: |
|
|
çok saolda malesef burda valencia alabileceğim bir yer yok artı o yüzden internetten sipariş vermeyi düşünüyorum sizce hangi siteden sipariş vermeliyim? şimdiden teşekkürler _________________ MuSTaFa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 10:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| neden kimse cevap yazmıyo acilen tavsiyelerinize ihtiyaçım var |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
müzik marketlerin sitelerini dene.. olmadı hepsiburada.com 'a falan bak.. ne diyimki... alışveriş sitelerine bak işte aklıma gelmedi şimdi. ama bana sorarsan elden seçmen en güzeli,öyle bir şansım yok diyorsun,o zaman olabilecek herşeyi kabul etmelisin
iyi şanslar  _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm    |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Cmt Ksm 24, 2007 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
slazar

|
Tarih: Çrş Ksm 28, 2007 1:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Valencia cg 160 başlangıç için çok iyi bir gitar ve daha üst modelleride var fakat çok fazla oynamıyor fiyatlarda kesinliklle doğru seçim olur birçok kurs dersane tipi gitar eğitimi veren yerler Valencia tavsiye eder. _________________ ♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
mmajör

|
Tarih: Çrş Ksm 28, 2007 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sunu bılırım arkadaslar valencia alacagınıza hıc almayın demeyımde bıraz bekleyın ıkıncı el olarak 400 ytl alhambra tavsıye ederım sızı baya bır goturur ensturman olarak.tabı yenı baslayan arkadaslarım suan sesıni anlamıyacaklar ama ilerde durmadan gıtar degısmezler en agızından ılerısı ıcın kar dır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
slazar

|
Tarih: Prş Ksm 29, 2007 12:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Doğruda yani şöyle birşey var arkadaş yeni başlayacak gitardan anlıyan biri olmadığını gösterirki bu alhambra nın 2. elinin temizini nasıl bulacak 2. ellerde sorun oluyor genelde anlayan birisi gerekirki bu arkadaş başlangıç için düşünüyor ve olduda 1 ay sonra yada atıyorum bir süre sonra sıkıldı nolacak verdiği 400 ytl bence benim görüşüm lütfen yanlış anlaşılmasın valencia yeterde artar bile mmajör arkadaşım yanlış anlaşılmasın sadece arkadaş bu işte yeni 2. el piyasası malum eğer senin dediklerini dikkate alıp yapacaksada gerçekten gitardan anlayan birisini bulup gitmeli. _________________ ♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Cmt Arl 01, 2007 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| coook teşekkürler |
|