|
| Dünya Sıralamasında -Fakülte- |
|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
morbidnurse

|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 5:51 pm Mesaj konusu: Uni-rock festival (istanbul) |
|
|
|
|
İstanbul yepyeni bir rock müzik festivaline hazırlanıyor; Uni-Rock Festival.
20-22 Haziran 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla konaklamalı olarak düzenlenecek Uni-Rock Festival'da 4 gün boyunca birçok popüler yerli ve yabancı grup/sanatçı performans sergileyecek.
Parkorman'da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak.
Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 4 gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra İstanbul'un en büyük açıkhava havuzundan da yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak.
UNI-ROCK FESTİVAL GENEL PROGRAMI
20-HAZIRAN-CUMA
16:45-17:15 OBSTINACY
17:45-18:15 DEFINITIVE
18:45-19:15 INSISTENCE
19:45-20:30 AFFLICTION
21:00-21:45 CATAFALQUE
23:00-00:30 OPETH
21-HAZİRAN-CUMARTESİ
14:15-14:45 UNLEASH
15:15-15:45 ALTONA
16:15-16:45 CROSSFIRE
17:15-18:00 MALT
18:45-19:45 ORPHANED LAND
20:45-22:00 PENTAGRAM
23:00-00:30 TESTAMENT
22-HAZİRAN-PAZAR
15:15-15:45 PRIME OBJECT
16:15-16:45 HERETIC SOUL
17:15-17:45 BLACK TOOTH
18:15-19:00 FALSE IN TRUTH
19:30-20:15 MORIBUND OBLIVION
20:45-21:30 SOUL SACRIFICE
22:30-00:00 DARK TRANQUILLITY
istanbul'a kadar geliyorlar gitmemek olmaz |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
steel_dragon

|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Opeth'te ordayım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
MyDyingBride

|
Tarih: Cmt Tem 05, 2008 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Nerden başlayacağımı bilmiyorum, öncelikle şimdiye kadar katıldığım en sağlam ve eğlendiğim konser ve festivaldi.Ses sistemi süperdi. Parkorman manyak bir yermiş bu arada, girer girmez hepimizin ağzından vay be(tabi başka vay be bu) sesleri yükseldi.
Herşey inanılmaz pahalıydı, ayakta adam soyma olayına girmişler resmen. Minicik birayı 6ytlden sattılar ya helal olsun. En ucuz yiyecek 4ytl idi. Fiyatlar gece 2 gibi insanları isyana sürükledi, Parkormanın tüm ağaçları tuvalet kağıtlarıyla donatıldı, şahsen değişik bir sanatsal ortam oluştu.Opeth'le, Hırvatistan-Türkiye maçının çakışması sonucu çoğu kişi seçim yapmak zorunda kaldıı ama geneli Opeth'i seçti.: ) Alt gruplar iyiydi. Malt'ın, Ace of Spades, sad but true ve wherever i may roam yorumları benden tam not aldı, ne gırtlak varmış Cenk'te dedirtti. Pentagram her zamanki gibi iyiydi. Testament harikaydı, çok iyi bir performanstı, Chuck Billy beni mahvetti.
Gelgelelim, Dark Tranquillitme, biraz geç çıktılar, en iyi sahne performansına sahipti, bis yoktu, sonda fatality beni mest etti, çok cana yakındılar ve yüzlerinde şaşkınlık ifadesine zaman zaman şahit oldum. Sanırım seyirci kalitesinden olsa gerek. D.T konserinde pogo yapanlara çoğu kişi gibi bende biraz kıl oldum, gerçi Mikael seyirciyi gaza getirdi. Ben headbang bile yapamadım D.T' de çünkü gözlerimi sahneden alamıyordum.
Haa, havuza şişme kadınla giren, alkış tutanlara şişme kadının elini sallayarak cevap veren eleman, tebrik ediyorum seni.: )
Sabahın köründe kornaya basıp milletin uykusunun içine zçan güvenlikçi abiler yinede sağolsunlar. Festival alanı hep temizdi, sürekli çöp toplayan elemanlar vardı.
En nihayetinde herşeyiyle kaçırılmaması gereken güzel bir festivaldi. _________________ Bambaşka başkalıklar içindeyim, bir deliyim ben önümde eğilin, egomda kusur aramayın şizofrenizmin büyüsündeyim...
(Göte yakın yerden et yememeli arkadaş ! ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ezgi_ea

|
Tarih: Cum Tem 11, 2008 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pylşm için tşkler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz
|
|  |