| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
CaKaBo

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 1:37 pm Mesaj konusu: Tonmaister Yetiştiren Üniversiteler hangiler_? |
|
|
|
|
Merhaba ben 19 yaşında Lise Mezunuyum Müzikle Ve Cihazlarla Cok ilgiliyom Tonmaister Olmak istiyorum bunun İçin bir araştırma yaptım ve Süleyman DEMİREL Üniversitesinde sadece Bu alanı buldum Türkiyede başka Hangi Üniversiteler Tonmaister Yetiştiriyor Bulamadım Eger Biliyorsaniz Söylermisniz_?
Çok teşekkür ederim Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
demian

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba...
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Duysal Tasarım Programı altında "Müzik Teknolojileri" adında bir bölüm var Giriş Koşulları yeni açıklandı www.yildiz.edu.tr adresinden bakabilirsin.. yine, dokuz eylül üniversitesi "müzik bilimleri" bölümünde ses teknolojileri ağırlıklı dersler var.
Bir de İ.T.Ü Müzik İleri Araştırmaları Merkezi'nde ciddi bir tonmaysterlik eğitimi verilmekte ,ama bildiğim kadarıyla orada lisansüstü eğitim veriliyor, yine de bir araştır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
CaKaBo

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 2:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Verdiginiz Bilgiler için CoK teşekkür ederim efendim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
demian

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
| rica ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
musicman87

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
dokuz eylül üni gsf müzik bilimleri bölümü  _________________ müzin temeli alt yapıdır alt yapınında temeli bass gitardır ötesi yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ErroR

|
Tarih: Prş Eyl 13, 2007 2:11 am Mesaj konusu: |
|
|
| ege universitesindede muzik teknolojisi adı altında 2 yada 3 sene once bı bolum acılmıstı fazla bılgım yok ama arastırırsan ıyı olur |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nokko

Durumu : Offline
|
Tarih: Çrş Arl 12, 2007 3:01 pm Mesaj konusu: Müzik Teknolojisi Bölümü |
|
|
Merhaba Cumhuriyet üniversitesi GSF Müzik Teknolojisi Bölümü SİVAS
İnönü Üniversitesi GSF Müzik TEknolojisi Bölümü MALATYA |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sekole

|
Tarih: Prş May 15, 2008 8:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
TONMAİSTER OLUNMAZ DOĞULUR :d KULAK VARSA HERŞEY OLURSUN _________________ MÜZİK HERŞEYDİR |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Prş May 15, 2008 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
İ.T.Ü , Y.T.Ü, M.S.Ü, iNÖNÜ ve Cumhuriyet üniversitesi türkiyede müzik teknoloji eğitimi veren üniversiteler ancak en profesyonel studyo ve türkiyede bu alanda ilk yrd. doç çıkaracak üniversite Cumhuriyet üniversitesi G.S.F müzik teknolojileri bölümü benim tavsiyemde Sivastan yanadır!  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
jeanluc

|
Tarih: Pzr Hzr 15, 2008 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| istanbul teknik üniversitesinde lisns programında da mevcut bu eğitim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
dygflute91

|
Tarih: Cmt Hzr 28, 2008 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
izmirde varmış yeni açılcakmış geçen bizim müzik evine bi çocuk geldi o istiyomuş konuşurlarken bayağı bi bilgi sahibi oldum ben de bölüm yeni açılıyomuş kazanmak daha kolay olur ilk olduğu için ben kaçırma derim _________________ my past breathes down my neck and it seems now that all i can do is go back to beginnings when all lay ahead..
˙·٠•●Kelebeklerin aklı benim! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Sal Tem 22, 2008 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sekole yazmış: |
| TONMAİSTER OLUNMAZ DOĞULUR :d KULAK VARSA HERŞEY OLURSUN |
EVET arkadaş çok güsel yazmış bu olmak istiyorum deyince olunacak bir meslek değil arkadaşım önce güzel bir müzik eğitiminin olması lazım
tonlara o kadar hakim olmalısın ki sana birisi TONMAİSTER diyebilsin
önce eğitim sonra alanda kariyer hadi kolaygelsin:... _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
soundman

|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 4:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşların dedigi gibi duyumun sağlam olması gerek. 6 senedir ulusal bir televizyonda ses teknisyenim. Yavas yavas tonmaisterliğe adım atmaya başladım son 1 yılda tamamen buna yoneldim. ama araştırdıgım kadarıyla burdaki üniversiteler çok kaliteli bir eğitim vermiyor. Onun için bende yurtdışındaki üniversiteleri araştırdım. SAE enstitüsi altında hemen hemen her ülekede Audio and Mastering Engineer (ses mühendisliği) bölümü olarakeğitim veren üniversiteler var. 2 sene tam zaman lı veya 4 sene yarı zamanlı eğitim veriyorlar. yanlış şartları çok ağır. %87 duyum istiyor, en az 2 yıllık üniversite mezunu, bide gidecegin ülkenin dilini çok iyi konuşman gerekiyor. Duyumuda çeşitli hastanelerde Audiometry testi ile öğrenebilirsin. _________________ Ses mühendisi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
CaKaBo

|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Şuan Cornell Universitesinde eğitim görmekteyim. Gerçekten şunu anladım Türkiyemizde tam anlamı ile Tonmaisterliği Meslek edindirmek için yeterli destek yok. Eğer bu mesleği düşünen benim gibi arkadaşlarım varsa ki var biliyorum sizlere tavsiyem hemen 2 yıllık herhangi bir fakülte bitirmeniz ( ben okumadım ama kulağım ve müzik bilgim çok iyi oldugu için başarı ile yerleştirildim ) ve derdinizi anlatacak, karşınızdakini anlayacak kadar ingilizce bilmeniz yeterli yurt dışında eğitim almak için.
Tekrar tekrar Çok teşekkür ederim.
Kolay gelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|