Tarih: Cmt Ağu 09, 2008 11:22 am Mesaj konusu: Tecrübeli bi klavyeci varsa yardım..
2 Klavyeyi miksere bağlamak için yapmam gerekenleri ve önerdiğiniz mikserleri söylermisiniz. Mikser konusunda baya bi tecrübesizim. Her tarzda miksere bağlayabilirmiyim yoksa çift kanallı mikserler falan var onlardan falan mı olması gerekiyor mesela Behringer PRO MIXER VMX100. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
çok tecrübeli sayılmam ama 2003 ten beri klavyem ile(korg pa80) barlarda slow müzik yapıyorum.
bu söylemiş olduğun daha çok dj lere yönelik bir cihaz.
2 klavyeyi, en az 2 kanalı olan her mixer e bağlayabilirsin.
klavyelerin output larını mixer in input una uygun jaklar ile standart olarak bağladığında enstrumanların seslerini alırsın.
zevkler ve renkler tartışılamayacağı için sana mixer tavsiye edemem.
Ayrıca ne tarz bir iş için kullanacağını da yazmadığın için bukadar yardımcı olabiliyorum
selamlar _________________ korg, pa 80den sonra, roland e 70 den sonra klavye yapmadı..
Teşekkür ederim. Senfonik metalle uğraşıyorum. Klavyeler için üretilmiş mikserler ve varsa onları bulabileceğim bir site var mı acaba? Önerilerinizi bekliyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz