Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
life17

|
Tarih: Cmt Arl 20, 2008 3:14 pm Mesaj konusu: Sesimde Sorun Var Acil Yardım Lütfe =( |
|
|
|
Arkadaşlar bu hafta birşey oldu mesela sesinizle ince bir ses çıkarabiliyorsunuz ya bende öyle olmuyor öyle yapmaya çalıştığımda çenem yada dilim tutulmuş kitlenmiş gibi oluyor acil yardım lütfen  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
richey

|
Tarih: Pzr Arl 21, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sana Mehmet Ömür'ün Sesin peşinde adlı kitabını okumanı öneriyorum. Sesini kullanma konusunda teorik de olsa biraz yardımcı olabilir. Yakınsan Beşiktaşta Beşiktaş müzik merkezi'nden ya da Pan Kitabevi'nden alabilirsin. Fiyatı 7.50 YTL. Geçmiş olsun. _________________ www.besiktasmuzik.com |
|
Başa dön |
|
 |
life17

|
Tarih: Pts Arl 22, 2008 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbulda değilim arkadaşım bursada yaşıyorum =)
bursada bulursam alırım teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
ViolinisT007

|
Tarih: Pts Arl 22, 2008 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
sesleri kısılmış...geçer ses kısılması bir neden olmaksızın da olabiliyor veya çok bağarınca ses tellerini yıpratınca da kısılma oluyor. Ama 2 güne kadar geçer  _________________ Keman hüzünle zerafetin bir araya getirilmesiyle oluşan bir dünyadır...
 |
|
Başa dön |
|
 |
noremorse2

|
Tarih: Cmt Tem 04, 2009 1:39 am Mesaj konusu: |
|
|
ses tellerinde iltahap olabir kulak burun boğaza git bendedde olmuştıu _________________ Pianism |
|
Başa dön |
|
 |
manjusha

|
Tarih: Pzr Tem 05, 2009 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
hmm bence tekniğinle ilgili bir problem var. vokal yapıyor musun? eğer öyleyse mutlaka diyaframını çalıştırmayı öğrenmeli ve diyaframını güçlendirmelisin, bu tür problemler diyaframını kullanarak şarkı söylemek yerine ses tellerine, boğazına yüklendiğin için olabilir. bir de başka çok önemli bir nokta: ses aralığının üstünde sesleri çıkarmaya uğraşmamalısın. ama illa ses aralığını genişletmek istiyorsan bir eğitmene danış ki sesini kademe kademe çalıştır ve nereye kadar nasıl çalışman gerektiğini öğren, yoksa ses tellerinde ve diğer ses organlarında kalıcı hasarlara sebebiyet verebilirsin, sonu ameliyata kadar gidiyor bozuklukların. |
|
Başa dön |
|
 |
cansuseno

|
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
sesini yorma, çalcaksnda sesini fazla yukseltme, ayrıca eczanelerde satılıyor mentollerden albilirsin genelde dısarda satılanlar pek fayda etmiyor.  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|