| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kontralto

|
Tarih: Prş Ekm 16, 2008 1:49 pm Mesaj konusu: solfej,dikte dersi için ögretmen arıyorum! |
|
|
|
|
merhaba...
2009 yılı Marmara üni. müzik ögretmenliği sınavına girmeyi planlıyorum.Enstrümanım yan flüt.Solfej ve dikte eksiğimi tamamlamak için iyi bir ögretmen arıyorum.Müzik öğretmenliği mezunu ve ya öğrencisi olursa beni daha iyi anlayabileceği inancındayım.
Yaklaşık 1 sene gibi bir sürede bu açığı kapatabilirmiyim bilmiyorum ama cok istekli ve azimliyim kulağımada güveniyorum. iyi bir ögretmen yardımıyla bunu yapabileceğime inanıyorum.
cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
şimdiden teşekkürler... _________________ ...Gondollar, ışıklar, bir de müzik.Geçmiş kendinden, yüzdüler alaca karanlığa doğru.Ruhum, şu görünmez parmakların dokunduğu çalgı,Bir venedik türküsü söyledi gizlice,
buram buram mutluluk içinde ürpererek.
__Bir duyan varmı dersin? |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
Ozan Rüzgar

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
hi_jazz

|
Tarih: Cum Ksm 07, 2008 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Aynı hedefler için bu yola baş koymus gorunuyoruz gerçi senın kadar azımlı ve ısteklı degılım ama yapabılıcegımı dusunuyorum bır kac yeni hoca ile tanıstım fakat ders ucretlerı epey bı yuksek 3-5 kısı bulursam uygun hale gelebılıcegını solemıstı egerkı hala hoca sorunun varsa belkı bırlıkte bıseyler yaparsak ekonomık acıdan daha rahat olabılır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
fatihh89

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben ders veriyorum geçen senede ilk öğrencim kazandı ama trabzon dayım malesef _________________ fatihh |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|