| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
asil_zade

|
Tarih: Prş Ekm 15, 2009 1:19 pm Mesaj konusu: Sib Klarnet Yardım.. |
|
|
|
|
Benim bi sib klarnetim var.kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum.yakında kursada başlamayı düşünüyrum ama, şimdilik kendi kendime alışmaya enstrumanı tanımaya çalışıyorum..internette pek bi döküman bilgide yok..
sadece nota yerlerini bulabildim, parmaklarımı hızlandırmaya çalışıyorum v.s.
daha önce ders almış yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan, elinde döküman olan veya kendi bilgilerini paylaşmak isteyen olursa sevinirim..
mesela benim kulağım seslere aşina ama ben parça çalmak diilde alıştırma yapmak istiyorum..
şimdiden tşk ederim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
ufukclarinet

|
Tarih: Prş Ekm 29, 2009 8:27 pm Mesaj konusu: yardım cvp |
|
|
ben sib klarnet çalıyorm yadım etmek isterm  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
trompet91

|
Tarih: Cum Ekm 30, 2009 1:37 am Mesaj konusu: |
|
|
youtube nin arama bölümüne clarinet in Bb lesson yazarsan oradan bir sürü sib klarnet öğrenim video suna ulaşacak sındır ve sana yardımcı olacaktır eğer orta ve ortanın üstünde bona eğitimin ve ya solfej bilgin var ise o zaman sana bir sib klarnet metodu vere bilirim pdf formatında  _________________ SEN MÜZİĞİ DEĞİL BIRAK MÜZİK SENİ YÖNETSİN |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Hattat_Neyzen

|
Tarih: Çrş Arl 02, 2009 11:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Klarnet metodunu verebilirsen çok sevinirim
Bir nazariyat öğrencim klarnet çalmaya çalışıyorda yardımı dokunabilir  _________________ Ben bu sırrı söyledim amma ki aşikare , akılsızın ayağı kayar düşer inkare ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
asil_zade

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar benim nota bilgim hiç yok..açıkcası kitaplardan ordan burdan okumaylada almıyo yani benim kafa teoriye biraz kapalı
Aslında benim kulak seslere alışok, çok kral blok fülüt çalarım ordan yani yani duyduğum herhangibi meledoyi hemen çıkarabiliyorum, ama ben bu şekilde çalmak istemiyorum ilerletmek istiyorumm.internette bitane bile alıştırma yok hep aynı şeyler kamış boyle takılır şöyle sıkılır v.s.şunu şöle yap bunu dene şu nota şöyle çalınır diye bişey ben bulamadım şahsen..
Yani ben kalarneti aldığım günden itibaren üfleme olayıını çözdüm sıkıntı yok.tiz perdesini kullanırken yavaşım biraz oda zamanla olur heralde..ama üflemede sorun yok..dandik bi bek vardı kapalı, tiz seslerde çalınmıyodu, 150tl bek'e vermek yerine zımpara kesici aletler filan bek'i açtım ses şimdi daha iyi oktavlardada rahat, problem yok yani )kamış olayınıda aynı şekilde zımpara yardımıyla en rahat çalabileceğim dereceye göre ayarlıyorum.
yanlız bundan sonra kilitlendim napıcamı bilmyyorum açıkcası, sizin gibi değerli klarnet çalan abilerim ablalarım pek değerli hocalarımdan, tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum bu kardeşleriyle.benim klarnet sib sol alcam kursa başlicam ama hani ozamana kadar biraz bişiler sebeplenelim diyorumm.benim kafa iyi çalışır yetenek var çok şükür amma velakin yazıdan çakımıyo benim kafa dikkatimi veremiyorum hiç bişeye, ben denklemleri bile kafadan çözerdim yazamazdım ordan anlayın yani..benim anlicam şekilde izahat yapcak sayın değerli arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
asil_zade

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mesela şu major gamlar minör gamlar varmış göksun hocadan duydum 12 tondaymış bunlar..hani bunlar nedir nasıl çalınır bilen duyan gören haber versin  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|