Tarih: Pzr Şub 10, 2008 1:52 pm Mesaj konusu: Ses Eğitim Videoları
Aşağıdaki sitede daha pek çok konuda ücretsiz eğitim videosu bulmak mümkün. Dilerseniz sitede yer alan flv uzantılı videoları "Sothink Web Video Downloader" adlı Firefox eklentisi ile (shareware 30 gün kısıtlaması var) bilgisayarınıza indirebilir ve herhangi bir video converter ile mpeg ya da avi gibi formatlara dönüştürüp, internete bağlanmaya gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
çok faydalı görünüyor..dersleri veren bayan da yüksek lisanslı bilinçli bir eğitmen..çok teşekkürler _________________ Müzik bir defaya mahsustur..Erkan Oğur
Azrail gelince ne mi yapıcam? Ona orağı gitar gibi tutmayı öğreticem!
valla mukemmel bır ınsansın cok tesekkur ederım umarım her sey gonlunce olur arkadasım annabell_lee cok tesekkur ederım senınle tanısmayı da ısterdım gercekten cok faydalı lınkler verıyorun... cok tesekkurler...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz