Tarih: Pts Eyl 22, 2008 6:46 pm Mesaj konusu: Ses açma egzersizleri lütfen yardım
selamlar oncelıkle. Gitarda fena olmama ragmen ses konusunda sorunlarım war.kendı kendımıze calısabılcegımız ses acma egzersızlerı warmı ? pratikle bellı bı zaman sonra yol alabılcegımız bı kac egzersız.sımdıden saolun tesekkurler. _________________ Perdeleri çekilmiş sırça köşkünde neredeyse acı hüzün ve yalnızlığıyla beslenen bir şarkı yazarı.
Ses açmaya hiçbir bilgin olmadan başlama. Sesini yanlışlıkla bozabilirsin. Bir bilenle çalış.
hassas mevzu dıosun yanı cok hassas konu dıosun.Tesekkur ettım.hanı belkı kababılgıler werebılcek bı dokuman bı sıte wardır dıe dusunmustum _________________ Perdeleri çekilmiş sırça köşkünde neredeyse acı hüzün ve yalnızlığıyla beslenen bir şarkı yazarı.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz