Tarih: Cum Hzr 29, 2007 2:34 pm Mesaj konusu: Şelpe bağlama ile Asturias by ALBENIZ
Selam arkadaşlar. Son yıllarda birkaç değerli ustanın öncülüğünde bağlamanın müthiş bir gelişim evresine girdiğini görüyoruz. Ve bu üç telli enstrümanın ne kadar zengin bir enstrüman olduğunu gösteren çalışmaların artırılması ve enstrümanlar arasında hakettiği yeri alması için batı müziği armonisi ile desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Buradan hareketle yapmış olduğum bir çalışmayı sizlerle paylaşarak aynı zamanda bir merhaba demiş bulunuyorum.
haarika olmuş tebrik ederim seni.Notalar tertemiz, müzikaliten çok iyi.Artık diğer bağlamacılar da seni izleyerek bu eseri çalışırlar Bağlama konusunda dediklerine de katılıyorum, bu çalışma iyi bir adım sayılır. _________________ BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN (UN) ACLIK SİTESİNE GİRİN (Hunger Site) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI DÜĞMEYE TIKLAYIN, DÜNYANIN HERHANGİ YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK ALIYOR. SİZE HİÇBİR MALİYETİ YOK.
Bu güzel yorumun için çok teşekkürler arkadaş. Eğer dediğin gibi bu esere çalışan arkadaşlar olursa ne mutlu.... _________________ Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür...
Çok güzel çalmışsın abicim helal olsun ellerine sağlık.Bende bu parçayı umarım pianoda çıkartırım kemanda mümkün olamayacağı için okullar açılsın başlıyorum çalışmaya çalabilirsem paylaşacağım bende sizlerle. TEBRİKLER zor iş başarmak güzeldir
Çok güzel çalmışsın abicim helal olsun ellerine sağlık.Bende bu parçayı umarım pianoda çıkartırım kemanda mümkün olamayacağı için okullar açılsın başlıyorum çalışmaya çalabilirsem paylaşacağım bende sizlerle. TEBRİKLER zor iş başarmak güzeldir
Çok teşekkürler abicim. İmkansız diye birşey yoktur. Yeter ki gönülden iste. İyi çalışmalar... _________________ Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür...
görüntüyü bloğumda yayınladım ve birkaç forumda yayınladım ve çok güzel eleştiriler aldınız. hepsini buraya yazmam mümkün değil, tekrar tekrar teşekkürler
yeni çalışmalarınızı da dört gözle bekliyoruz.
İlginize çok teşekkürler... Yeni çalışmalar var ama yakında askere gidiyorum. En yakın zamanda yeni çalışmalarımı paylaşmak isterim tabiki. Bu arada sizin de yayınladığınız çalışmalarınız varsa dinlemek isterim. Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar. _________________ Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür...
harika ya ellerine sağlık süpersin yani bağlamayı fazla sevmezsemde ama dinle diyor bana ve dinlemek zorunda kalıyorum _________________ ........\ \\ !!!/ //_
______( ô ô )_____
___ooO-(_)-Ooo___
-----------------------
Dikkat fakülte bağımlılık yapar!!
öncelikle merhabalar...yapmış olduğunuz bu çalışmadan dolayı sizi tebrik ederim...asturias' ı piyanoda yorumlamış biri olarak , çalışmanızı başarılı bulduğumu söylemek isterim..devamını dilerim... _________________ yaşam bir senfoni ise eğer, tüm iniş çıkışları aşmamızı sağlayan bağlayıcı motifte pes etmemektir...
Teşekkürler Purple. Müzikle iç içe olan, müzikten anlayan arkadaşların yapmış olduğu yorumlar benim için oldukça önemli. Bu açıdan bu çalışmamı özellikle bu sitede paylaşmak istedim. Özellikle Asturias'ı bağlamaya uyarlama konusunda hakkını verebilir miyim diye endişe etmiştim. Ama yorumlarınız kendime olan güvenimi artırdı. Tekrar teşekkürler. _________________ Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür...
işte abi bu baglamada sadece kara düzen denilen olaya son vermek lazım eline emeğine yüreğine saglık... _________________ https://soundcloud.com/burhan-b-ke
'hakan,nazlıcn,paganini' güneş abim olur:) ve sizin yorumlarınızı maalesef okuyamıyor çünkü askere gitti.Eminin ilettiğimde sağolsunlar diyecektir.Abimin adına ben teşekkür ediyorum eksik olmayın
Selam arkadaşlar. Uzun süredir giremiyorum malum sebepten. Kardeşim yerime yazmakla iyi etmiş. Yorumlarınız çok güzel. Bağlamayı çok özledim. Askerlik bitinceye kadar unutmam umarım. Sağlıcakla kalın... _________________ Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür...
Bu Bölümün Tüm Sayfaları | Sayfaya git 1, 2Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz