| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Gothica

|
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
isveç yapımı mı ? yapma arkadaşım keman çin malı resimlerden bile anlaşılıyor  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Gothica

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Sen kimsin ki? bi görüşte anlayabiliyosun? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
kim olduğumun ne önemi var... sorun şu sen çin malı bir kemanı isveç yapımı diye belkide alanının en yetkin sitelerinden birinde ilan verip satmaya çalışman! zaten çin malı da desen alıcı bulur böle gereksiz aksiyonlara girmemek lazım  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Gothica

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bak içindeki etikette markası modeli yazıyo made in china falan demiyor. Ayrıca iyi bir yerden aldım. görüntüsünden nerden belli burda ahkam kesiyosun çok biliyomuş havalarında..
Markasız kemanlar 50 60 ytlden başlıyo belirteyim yani.
Kemanamı ihtiyacın var?? Yoksa bir kemanın çin malı olup olmadığını burda tartışmazsan sevinirim! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 7:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahkam falan kestiğim yok bu bir ikincisi ne kadar bilip bilmediğim seni hiiiiiiç ilgilendirmez.. sen burada bişey satmaya çalışıyorsun bende gördüğüm kadarı ile düzeltip ilgilenen arkadaşları uyarıyorum... burada keman fiyatlarını herkez çok iyi bilir ukalalığın alemi yok keman fiyatlarını belirtecekmiş miş  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Gothica

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilgilendiriyo tabikide satıcı olan benim. Alacaklardan sorusu olan varsa yazar buraya senin uyarına gerek yok.. Allaam ya şöle tiplere ne uyuz oluyorum.. Maydanoz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
tipe gerek yok anladığım kadarı ile zaten uyuzsun sen insanları kandırmaya çalışmak yerine "imla kılavuzu ve sözlük" kullan belki faydası olur tartışmayı uzatmıyorum... saçma sapan şeyler yazıp benim canımı sıkma  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Gothica

|
Tarih: Prş Ekm 02, 2008 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ne kandırması ya ben özellikleri yazmışım şudur diye sen ne olduunu bilmeden çin malıdır diye b.k atıyosun nerden biliyosun kardeşim ???? git işine.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Selchuk

|
Tarih: Çrş Ekm 08, 2008 4:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende bu kemanın birebir aynısı var, carlo robelli, bu keman çin malı. Kim dedi sana isveç malı diye  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|