|
| Dünya Sıralamasında -Fakülte- |
|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
gulenyus

|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 7:29 pm Mesaj konusu: Salvador Dali-İstanbul'da bir sürrealist |
|
|
|
|
20.09.2008 - 20.01.2009
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Akbank'ın sponsorluğunda ve
Gala-Salvador Dalí Vakfı'nın işbirliğiyle,
20. yüzyılın en önemli sanatçılarından, sürrealizm akımının temsilcisi Salvador Dalí'yi Eylül 2008'de ağırlamaya hazırlanıyor.
Salvador Dalí'nin kapsamlı bir retrospektifi niteliğini taşıyacak sergide; yağlıboya tablolar, çizimler ve grafiklerden oluşan 270 eserin yanı sıra, el yazmaları, fotoğraflar ve çeşitli dokümanlar yer alacak. Gala-Salvador Dalí Vakfı koleksiyonuna ait eserlerle, vakıf dışında gerçekleştirilen en büyük geçici sergi olma özelliğini taşıyacak sergi, 20 Eylül 2008 -
20 Ocak 2009 tarihleri arasında izlenebilecek.
Serginin küratörü Montse Aguer Teixidor, İstanbulluların Salvador Dalí'yi ve onun olağanüstü sürreel dünyasını sergi sayesinde daha yakından tanıyacak olmasının altını çiziyor: "Sergi, eşsiz, yenilikçi, yetenekli ve farklı bir sanatçı olan Salvador Dalí'yi, ilk kez İstanbullularla buluşturacak. Bu evrensel ve provokatif sanatçının düşüncelerini, saplantılarını, ikonografisini ve olağanüstü sürreel dünyasını herkesin anlayabilmesini, daha yakından tanımasını sağlamayı amaçlıyoruz."
Dali İstanbul'da (www.daliistanbulda.com)
 _________________ gülenyüz değil gulenyus'um
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
gitmeyi çok istedim ama maalesef henüz gidemedim pek sanmıyorum ama inşallah sergi bitmeden gidebilirim  _________________ BeGüM
http://teenagers-fan.teensboards.com/forum.htm
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gulenyus

|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 9:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
sergi ocak'a kadar sürecek bakalım vizelerden sonra gitmeyi planlıyoruz  _________________ gülenyüz değil gulenyus'um
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
esinovskiii

|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2008 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben gittim ve çok etkilendim adam sahiden delilikle zekilik arasındaki en ince çizgide ve bence delilik kısmı daha ağır basıo herkese gitmelerini tavsiye ederim foto makineyle tabi istediğiniz gibi çekim yapabiliosunuz...Bi de en alt kata inmeyi unutmayın serginin başında bi sürü eskiz kağıt parçası var aaa yani bu mudur getire getire bunlar mı getirilmiş die apışırken aşağıki katta kocaman resimlere böle kalıosunuz >>   _________________ "O'na reddedemeyeceği bir teklif sunacağım." |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz
|
|  |