Tarih: Sal Hzr 03, 2008 12:25 am Mesaj konusu: RİTİM arıyorum arkadaşlar
teoman - senden önce senden sonra
şebnem ferah-bu aşk fazla sana
aslı güngör - kalp kalbe karşı derler
teoman - sevdim seni bir kere
arkadaşlar bu şarkıları çalan arkadaşlarımız varrsa yardımcı olabilirlerse sevinirim...ritim atarken aşağı-yukarı A/Y gibi yazarlarsa sevinirim...şimdiden teşekürler yardımlarınız için _________________ Herşey çok güzel olacak
teoman - senden önce senden sonra (bu şakıyı bilmiorum)
şebnem ferah-bu aşk fazla sana (bu şakıyı bilmiorum)
aslı güngör - kalp kalbe karşı derler
teoman - sevdim seni bir kere (4/4 lük yani A/A/Y/Y/A/Y)
buydu galiba yanlış hatırlamıyorsam...yada kesmelide olabilir... _________________ Bir gün hayattan bıkıp çaresizce bir köşeye çekilip hüngür hüngür ağlamak isterseniz beni arayın, yanınızda olmak isterim;ÇÜNKÜ mendil satıyorum 1 alana 1 bedava .......!!! )
Gitarla ilgili sormak istediğin sorular varsa bana sora bilirsin... _________________ Bir gün hayattan bıkıp çaresizce bir köşeye çekilip hüngür hüngür ağlamak isterseniz beni arayın, yanınızda olmak isterim;ÇÜNKÜ mendil satıyorum 1 alana 1 bedava .......!!! )
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz