Tarih: Cmt Hzr 28, 2008 8:29 pm Mesaj konusu: Piyano çalışmaları ile ilgili video-konser videoları
slm arkadaşlar.Ben piyanoyu çok seviyorum.insanı büyülüyor adeta.çok sevmeme rağmen öğrenme fırsatım olmadı maalesef .yaşadığım yerde piyano dersi alabileceğim bir kurum yok.3 tane hoca buldum ama onlar da okul dışında ders vermiyorlar.internetten araştırıp öğrenmeye çalıştım.. yok..olmuyor..bi hoca olmadan pc nin başında okuyarak ne kadar öğrenilebilir ki..öğreten olmayınca.. neyse bende videoları aramaya başladım. Bana önerebileceğiz piano çalışmaları ile ilgili videolar var mı?? ya da konserlerle ilgili... bende bazı videolar var çok harika parçalar doğrusu... hele bir tanesi var tek kelimeyle kusursuz.. insanın ruhuna işliyor.. isteyen arkadaşlara mail atabilirim. ismini vermiyim yasaklanan bir video sitesi var ya ordan indirmiştim ama erişim olmadığı için link vermem anlamsız.isteyenlere mail atabilirim.lütfen sizde de böye videolar varsa bana da gönderin. .
11.jpg
Açıklama:
Dosya Boyutu:
117.65 KB
Görüntüleme:
314 Kere
_________________ Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı
parantez içine sığdırmaya çalıştığımız hayat;
''Tırnak içine alınmış hayatlarımız olsaydı''
yaşamı virgülle uzatabilseydik,
ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin önüne...
Sevgili Hea, keşke sanat izlenerek öğrenilebilecek birşey olsaydı
Ama malesef bir hoca ile çalışmadan çalmayı öğrenmen kesinlikle mümkün değil.
Videolar konusunda da yazını okuyan arkadaşlar ve ben rastladığımız güzel videoları elbette paylaşırız _________________ Sen ne kadar anlatırsan anlat, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadardır...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz