| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
princessofpianos

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 9:56 pm Mesaj konusu: Piyano Bölümümüz :) |
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar
Güzelim fakültemizin piyano bölümüne büyük bir istekle kategori moderatörü olmuş bulunmaktayım.
Bu bölümü piyanoya gönül veren tüm arkadaşlarla birlikte canlandırmayı istiyorum.
Bununla birlikte bazı düzenleme başlıklarıyla nota paylaşımı yapmayı istiyorum .Aramızda eğitimci arkadaşlar olduğunu biliyorum, hep birlikte karşılıklı döküman alışverişi yaparak bölümü verimli hale getirmeyi istiyorum
Bölümümüzü düzenlemek için, bazı önemli başlıkları yeniden açacağım, o başlıkların düzenine göre uyumlu bir şekilde cevaplarımızı yazarsak ve titiz davranırsak, mis gibi bir piyano bölümümüz olacak
Desteklerinizi için şimdiden teşekkürler  |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
venseremos

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 3:02 pm Mesaj konusu: Ne yapmalıyım |
|
|
merhaba ben ytü fizik bölümü öğrencisiyim aslında bunun yanında piyano eğitimi alıyorum ve konservatuara hazırlık yapıorm beni biraz bilgilendirebilir misiniz okullara yarı zamanlı başvurabilmem için ne yapmam gerekiyor ? şimdiden saolun  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende moderatörümüzün arkasındayım yeni görevi hayırlı uğurlu olsun
bende okuluma başladığım zaman piyano alanında yardımcı olurum inşallah
moderatörümüze kolaygelsin;)  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 3:21 pm Mesaj konusu: Re: Ne yapmalıyım |
|
|
| venseremos yazmış: |
merhaba ben ytü fizik bölümü öğrencisiyim aslında bunun yanında piyano eğitimi alıyorum ve konservatuara hazırlık yapıorm beni biraz bilgilendirebilir misiniz okullara yarı zamanlı başvurabilmem için ne yapmam gerekiyor ? şimdiden saolun  |
size cevap vermek isterdim ama okullara yarı zamanlı başvuru nasıl oluyo onu anlamadım
ama normalde öss den sonra hangi konservatuvara gireceksen orada ön kayıt sınav tarihleri gibi lazım olacak bilgiler önceden veriliyo sen temmuzdan sonundan itibaren konservatuvarların sitelerini takip et  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
princessofpianos

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
bende moderatörümüzün arkasındayım yeni görevi hayırlı uğurlu olsun
bende okuluma başladığım zaman piyano alanında yardımcı olurum inşallah
moderatörümüze kolaygelsin;)
|
Desteğin için çok teşekkür ederim Vekil13  _________________ Sen ne kadar anlatırsan anlat, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadardır...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ugur610

|
Tarih: Cmt Ekm 11, 2008 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de istanbul üniversitesi kadıköy devlet konservatuarında okuyorum..
İtü de piyano bölümü yok onun için itüde piyano bölümüne hazırlanıyorum diye boşuna heveslenme:/ itüde 3 enstrüman seçiyorsun sana uygun olanını veriyorlar..piyano çalan bi arkadaşıma viyola verdiler..ama yarı zamanlıda durum farklı olabilir.. _________________ [IMG] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|