Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
busecinar

|
Tarih: Prş Nis 10, 2014 1:53 pm Mesaj konusu: Orkestramııız ^^ |
|
|
|
Benim de 1. kemanlarında çaldığım, Ankara Üniversitesi Genç Filarmoni Orkestrası ve Çoksesli Korosu... O gün ilk defa Ankara Üniversitesi rektörüne çalmıştık. Umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum...
https://docs.google.com/file/d/0B9IQYAIi1UL3d1ZZS2Z4U1lpeFk/edit |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
sahint

|
Tarih: Prş Nis 10, 2014 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Scent of a Woman ile Çanakkale arasındaki parçanın adı (30. dakika civarı) ve varsa eserlerin notalarına çökme şansımız var mı? |
|
Başa dön |
|
 |
handemakman

|
Tarih: Prş Nis 10, 2014 11:40 pm Mesaj konusu: dınledım |
|
|
cok guzel tebrıkler |
|
Başa dön |
|
 |
busecinar

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2014 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="sahint"]Scent of a Woman ile Çanakkale arasındaki parçanın adı (30. dakika civarı) ve varsa eserlerin notalarına çökme şansımız var mı?[/quote]
Sanırım piyano eşlikli flüt parçasını soruyorsunuz. İsmi OBLIVION. Astor Piazzolla'nın. Ve notalar için söz veremeyeceğim. Çünkü malum her parçanın her enstrüman için farklı partisi var. Hepsini ulaştırmam zor olabilir. |
|
Başa dön |
|
 |
busecinar

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2014 11:25 pm Mesaj konusu: Re: dınledım |
|
|
[quote="handemakman"]cok guzel tebrıkler[/quote]
Çok teşekkür ederiiz  |
|
Başa dön |
|
 |
sahint

|
Tarih: Pzr Nis 13, 2014 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağolasın ismi yetti. Notasını buldum. Agfo'nun Facebook sayfasına baktım ancak eserlerin adının olduğu bir içerik bulamadım. Notaları tek tek bulup buraya upload etmek gayet zahmetli iş. Sadece isimleri yazsan kâfi. |
|
Başa dön |
|
 |
busecinar

|
Tarih: Pzr Nis 13, 2014 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="sahint"]Sağolasın ismi yetti. Notasını buldum. Agfo'nun Facebook sayfasına baktım ancak eserlerin adının olduğu bir içerik bulamadım. Notaları tek tek bulup buraya upload etmek gayet zahmetli iş. Sadece isimleri yazsan kâfi.[/quote]
Yardımcı olabildiysem ne mutlu Anlayışınız için teşekkür ederim. Ve sanırım bu link sizin için yeterli olacaktır. Bu ilk konserin programıydı. Bunun üstüne Lacrimosa, Kütahya'nın Pınarları, Gül Yine Sen, Kostak Ali Zeybek ve Gnosienne eklendi. Hem programı görmüş olursunuz, hem de orkestramız hakkında bilgi edinmiş olursunuz.
http://www.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/sites/6/2014/01/sks_konser_program.pdf |
|
Başa dön |
|
 |
|
|