Gitarınızdan yada pedal setinizden yada tonlarınız veya manyetiklerinizden kaynaklanan, dip ses, cızırtı, hırıltı vs.. kötü seslerden kurtulmanız için güzel bir çözüm..
2n5457 ile 9 bacaklı switch i bulamadım. Transistörün eşdeğerini kulanacam ama bu 9 bacaklı switch sorun oldu.6 bacaklı var ama 9 unu bulamadım. buunun yerine önerebileceğin bişey var mı?
arkadasım gördügün devre o komutatöre göre ayuarlanmıs birsey zaten tam olarak anlayamadım ama switch yerine komutator olarak ara ikiside aynı sey aslında ama elektronikciler farklı anlayabilir bu arada istanbulda isen karakoy elektronikciler pasajında bulabilirsin _________________ "PARMAKLARIN BALE YAPTIĞI SANATTIR FLAMENCO"
üstad 6 bacaklıyı kullana bilirsin diyecen nasıl olcak anahtara o 9 bacak 3 tane birbirinden bağımsız swictir 1 tanesi led için kullanılır sen ledi direkt bağla bypass için 6 bacaklı yeter bi ara şemasını verebilirim siteye hem bi kıyağım olur nette felan bulmazsınız
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz