Tarih: Sal Ağu 18, 2009 1:31 pm Mesaj konusu: Rahat söylemek.
ben biraz utangaç bir kızım galiba kalabalığın içinde şarkı söyleyemiyorum söylersemde sesim çok ince çıkıyr sanki benim sesim değilmiş gibi ama evde çok rahat ve güzel söylediğime inanıyorum . Sizce bunu gidrmek için ne yapmalıyım ? Yardım edersiniz çok sevinirm şimdiden tşklerr . _________________ Tuba Erdal
Tarih: Pzr Ağu 23, 2009 4:35 am Mesaj konusu: Re: Rahat söylemek.
SeBo_ yazmış:
ben biraz utangaç bir kızım galiba kalabalığın içinde şarkı söyleyemiyorum söylersemde sesim çok ince çıkıyr sanki benim sesim değilmiş gibi ama evde çok rahat ve güzel söylediğime inanıyorum . Sizce bunu gidrmek için ne yapmalıyım ? Yardım edersiniz çok sevinirm şimdiden tşklerr .
eğer bu konuyu gerçekten ilerletmek istiyorsan zaten kalabalığı görmezsin
kalabalık fobini yenmeye çalış. zamanla alışırsın zaten
sesin ince çıkıyordan kastın az çıkıyorsa ağzını açabildiğin kadar açarak söyle
pek bilgili sayılmam ama bence sizin sorununuz kalabalığın içinde sesinizi duyurabilmek için sesinizi yükseltmek yerine inceden söylemek yada bi grupla çıkıosanız elbetteki evde tek söylediğiniz şarkıyla grupla söylediğiniz şarkının tonu her zaman bir olmaz çok ince geliosa transpoze yapılması gerekir _________________ evili guvili
Heyecandan dolayı ve öz güven yetersizliğinden dolayı sesin ince çıkıyordur bence. Ya da sen farkında olmadan kalabalıktan utanırken sesini farketmemeleri için tizleştiriyorsundur. Bunu yenmelisin bence. Örneğin kendine güven ve evdeyken karşında bir kalabalık ya da bir toplum olduğunu düşün öyle şarkı söyle. O da olmuyorsa işarkı söylerken gözlerini kapa kalabalıkta değilmişsin gibi söyle _________________ Müzik, ruhu günlük hayatın tozlarından siler.
çalan enstrümanlar senin sesinden daha dik çalıyorlarsa ondan ince çıkar ve okurken zorlanırsın enstrümanlar çalmadan söyle onlar senin sesine uysunlar
Tarih: Cum Mar 01, 2013 12:10 am Mesaj konusu: Re: Rahat söylemek.
SeBo_ yazmış:
ben biraz utangaç bir kızım galiba kalabalığın içinde şarkı söyleyemiyorum söylersemde sesim çok ince çıkıyr sanki benim sesim değilmiş gibi ama evde çok rahat ve güzel söylediğime inanıyorum . Sizce bunu gidrmek için ne yapmalıyım ? Yardım edersiniz çok sevinirm şimdiden tşklerr .
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz