Tarih: Sal Hzr 05, 2007 2:35 pm Mesaj konusu: Neverland-İzmit
şimdiye kadar 2 kere girip çalıştığım stüdyo (zaten kocaelide kaç tane stüdyo varsa?.. ).stüdyonun ses yalıtımı gerçekten iyi.stüdyo fethiye caddesinin üst başındaki mcdonalds tan biraz daha ilerde rodi nin oradaki pasajda.2 elektro(markalarını bilmiyorum) 1 bas gitar(jackson) var.tama setup var.1 marshall 1 behringer elektro,1 marshall 100 watt bas amfisi var. saati 12 ytl.bi de kıytırık bi kliması var,çok da kötü değil .
neverland e gitceime biraz daha fazla verip FS'ye giderim 5 adım ötede...Olmadı Live'a giderim Neverland'i sevmiyorum sevmiyeceğimde sanırım...amfiler boğuyor sesi hatta bazen ses alamıyorsun tavsiye etmiyorum... yani, kliması en kral Live'dır arkadaşlar donduruyor valla _________________ Cort Action Aktif Manyetik Ceviz...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz