Selam arkadaşlar. Öncelikle siteye yeni üye oldum. Mey hakkında araştırma yaparken bu sitenin bana yardımcı olabileceğini düşündüm.Kendime ait bir meyim var fakat bu meyin cura mı orta mey mi oldugunu bılmıyorum ayrıca kamışınında ona uygun olup olmadıgını bilemiyorum. Deneyecek hiç bi çalan yok etrafımda.bunun dışında çalabiliyorum sesler vurgular cok güzel nefeste biraz sorunum var burnumdan alma işlemini yapamıyorum.en büyük sorunum nota dizlişini bilmiyorum birşeyi çalarken sonraki gelen sesi nasıl cıkaracagımı bilmiyorum yani ben kulaktan çalan birisiyim mey hakkında uzman olan arkadaslardan bu konular hakkında bilgi almak istiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler ..
hocam ana sesler : bütün delikler kapalı fa diyez. bir delik açık sol. 2 delik açık la. 3 delik açık si bemol 2.... üç delik kapalı ise do.... 2 delik kapalı ise re. tek delik kapalı ise mi. üst delik kapalı altı açıksa oktav fa. tümd elikler açıksa oktav soldur. saygılar. ağız ve parmakta önemli tabi seste _________________ Hüseyin TÜTÜNCÜ samsun
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz