Tarih: Prş Tem 31, 2008 7:18 pm Mesaj konusu: Küçük bir çalışma..
Pek değerli müzisyen arkadaşlarım.Evde kayıt etmiş olduğum küçük bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.Baktım nereye açayım diye konuyu.Demolar diye bir başlık vardı.Ancak oraya açmadım.Benimkisi tam olarak demo sayılmaz.Sadece küçük çaplı bir çalışma.Ben de konumu gitar bölümüne açtım.
Değerli yorum ve eleştirileriniz için çok çok teşekkür ederim.Kalın sağlıcakla..
Bu arada çok değerli bu çalışma için Murat İşbileni tebrik etmek lazım..
Buyrun aşağıdan dinleyebilirsiniz..
http://www.zshare.net/audio/16310499c1f3bcb3/ _________________ *Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük bir soruya cevap bulamadim. Gerçekte kadınlar ne istiyor?
*Yaşam belirtisinin kökeni duygulanma; duygulanmanın da temeli aşktır.
SIGMUND FREUD
Onca kişi bakmış ve onca kişi yorum yazmaya üşenmiş.İlginçtir.. _________________ *Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük bir soruya cevap bulamadim. Gerçekte kadınlar ne istiyor?
*Yaşam belirtisinin kökeni duygulanma; duygulanmanın da temeli aşktır.
SIGMUND FREUD
Arkadaki arpejin çaldığı akorlar yer yer yanlış gibi, sanırım hep aynı akor çalınmış. Arada değişmesi lazım uyumsuz olmuş. Ama onun dışında güzel olmuş. Başarılar
arpeji kim yapti ? soloda bi o kadar kötü ve bu başlık burda degl sitenin demolar/kayitlar bölümünde olmali.. _________________ Bu muydu yaşam hadi öyleyse bir kez daha...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz