Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 senedir müzikle iç içeyim 20 yaşındayım düz lise çıkışlıyım konservatuar kompozisyon bölümü düşünüyorum fakat lise devresinden başlamak istiyorum bu mümkünmüdür yani 4 sene lise 4 sene üniversite ... İlgileriniz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum ...
Bizim okulda kompozisyon bölümüne üniversitede girilip 4 sene okunuyor. (D.E.Ü.Devlet Konservatuvarı)
Farklı okullarda değişik gösterir mi bilemiyorum. _________________ "If you didn't practice today, don't worry somebody else did"
yok arkadaş sanırım devlet konservatuarının lise devresinden bahsediyor...üniversitesinde bile yaş sınırlaması var 20 yaşındaysan mümkün değil sanırım...yine bir bilen aydınlatsın da! _________________ gülenyüz değil gulenyus'um
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
--------------------------------------------
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir...
bu yıl hacettepe üniversitesi ankara devlet konservatuvarı lise devresi en büyük yaş grubu olarak 1988 doğumluları aldı. Lise devresi sınavları Haziran-Temmuz gibi açılmaktadır, önümüzdeki yıl yani 2009 Temmuz gibi falan da en büyük yaş grubu olarak 1989 doğumluları alacaklar, yani buradan anlayabileceğiniz gibi lise devresi için yaş üst sınırı 20'dir, 20 yaşını dolduranlar kabul görmüyorlar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz