Tarih: Çrş Eyl 10, 2008 9:38 pm Mesaj konusu: Klavyeye Enstrüman eklemek nasıl olur, olur mu?
Selam arkadaşlar.
Elimde bir adet Yamaha PSR E403 Klavye var. İçerisinde zilyon tane (değişik bir birim bu) ses var ama Rhodes Piano yok. Bu aletlerin içine enstrüman ekleme gibi bişey yapılabiliyor mu? Benim klavyem USB Girişli.
aldığın yere yada bu işlerle ilgilenen biryere sor olmadı netten resmi sitesine bak midi yada MD çalıyomu onu araştır _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
midi çalabiliyor. ama benim sorunum öyle değil. Klavyeyi bilgisayara bağlayınca iki bölüm görünüyor. biri sistem bölümü diğeri flash memory bölümü. memory bölümüne midileri atabiliyorum ama sistem bölümünde sistem dosyası var. yapmama gereken bunun üzerine fazladan rhodes piano eklemek. _________________ EmrahMAN cokunlu.com
sistem bölümüne sen giremessin çünkü o orgun işletim sistemi üzerinde işlem yapamassın
sen atabiliyosan flash bölümüne o aradığın sesi bulduysan at olmassa teknik yardım al _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
Cihazinin zannediyorum ki ses ornekleme (Sampling ) ozelligi yok.Bu durumda flash kart pek bir ise yaramaz.
Cihazin icin yapilmis ses kartlari olabilir.Bunlari yamahanin web sitesinden takip edebilirsin.Ama sana sahsen tavsiyem kullandigin cihaz yerine daha profesyonel ses yazma ve ornekleme ozelligi olan bir synthseiser alman ki Yamaha motif bu konuda cok iyi bir cihazdir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz