Ya sanat müziğini hiç sevmem normalde ama çok güzel bir parçaymış.Gerçekten çok teşekkür ederim:) _________________ ____kültür doğanın yarattıklarına karşılık, insanoğlunun yarattığı her şeydir (Marks)___
Bunu anlatmalıyım.Parçayı dinledim önce hoşuma gitmedi çok tekrar var diye.Sonra ertesi gün okuldan çıkana kadar tekrar ettim içimden.Sınıf sınıf dolaşıp klarnet kalan arkadaşlardan birini aradım.Çalmasını rica ettim ama çalamayınca eve koşup tekrar dinledim.Daha sonra anneme dinlettim.O biliyomuş:)Hala dinliyorum:)çok teşekkür ederim gerçek bir müzikle buluşturduğun için:) _________________ ____kültür doğanın yarattıklarına karşılık, insanoğlunun yarattığı her şeydir (Marks)___
Bunu anlatmalıyım.Parçayı dinledim önce hoşuma gitmedi çok tekrar var diye.Sonra ertesi gün okuldan çıkana kadar tekrar ettim içimden.Sınıf sınıf dolaşıp klarnet kalan arkadaşlardan birini aradım.Çalmasını rica ettim ama çalamayınca eve koşup tekrar dinledim.Daha sonra anneme dinlettim.O biliyomuş:)Hala dinliyorum:)çok teşekkür ederim gerçek bir müzikle buluşturduğun için:)
İyi ki anlattın bunu bizlere, gerçekten gecenin bu saatinde mutlu hissettim kendimi. En kısa sürede senden de flütünle çalışmalar bekliyorum.
Bu arada şarkının sözlerini yazalım da tam olsun. İsteyen olursa notalarını da veririm
14 ve 21 mayısta solo ve koro konserimiz var:)çıldırcam _________________ ____kültür doğanın yarattıklarına karşılık, insanoğlunun yarattığı her şeydir (Marks)___
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz