| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Ne kadar sıklıkla kitap bitiriyorsunuz? |
| 2-3 Ayda bir |
|
9% |
[ 15 ] |
| Ayda 1 |
|
27% |
[ 43 ] |
| Ayda 2-5 arası |
|
46% |
[ 74 ] |
| Ayda 5'ten fazla |
|
10% |
[ 17 ] |
| Hiçbir kitabı tam bitiremiyorum |
|
4% |
[ 7 ] |
| Okumayı sevmem/okumuyorum. |
|
1% |
[ 3 ] |
|
| Toplam Oylar : 159 |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
virtuosoviolin

|
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
nagmee

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu aralar ayda 2-5 arası okuyabiliyorum malesef eskiden böylemiydi.. _________________ Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden
Her giden güzelleşir
Gidiyorum güzelleşmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim...
Gidiyorum sevdiğim..
Ayağa Kalk!... Uyumak İçin Önünde Sonsuzluk Var... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
parazit

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 3:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla bnde ayda 2-5 arası okuyabiliyorum ama inşç.ayda 5dn fazla olcak |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paganini_can

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben kitap okumayı seviyorum özellikle akademik kitapları. bir ayda 6-7 kitap bitiriyorumdur heralde... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Wilmas

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 4:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de çok seviyorum kitap okumayı.Her ay kesin 5 ten fazla okurum.Özellikle roman okurum.
Ama felsefik,kişisel değişim kitapları okuyamıyorum bir türlü,bayıyo yaa..3-4 kere denedim hepsini yarım bıraktım. _________________ Huzur desen huzur verir,bu macera uzun değil...Dışarıda bir oyun döner,kazanmayan küçümsenir... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
extrapolate

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 6:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kitabın kalınlığına göre haftada bir yada 2 kitap okuyorum.Bulduğum kitabı okuyorum.Dünya klasikleri özel ilgi alanıma giriyor. _________________ Boşunadır yakarış çizilene
Geçer zaman aşk sevince |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Xtina555

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben ayda 5vea 5den fazla okuyorum...Hatta birzamanlar sınıfta kitap okuyanların kitap alırken ve verirken kitap adını ve tarihini yazdırmaları gerekiyordu..bende öyle yapıyordum fakat evde okuduklarımız yazdırılmıyodu.. sınıfta biarkadaş 1.oldu kitap kurdu olarak..ama en çok okuyan olarak bütün arkadaşlar-dostlar beni gösteriyordu,hocanın kulağına gitti bu söylenti hoca dediki bana:
-senin evde ve burada olarak daha fazla okuduğunu bütün arkadaşların söylüyor fakat sadece kitaplıktaki okunan kitap sayısına göre kitap kurdu seçilio ama gönlümün 1.si sensin dedi ve çok sevindimm (çoksevdiğimbihocamda..)
işte benim için kitabın önemi böyle.. (konu biraz daaldı ama neyse..  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Elwing

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 12:15 am Mesaj konusu: |
|
|
ayda 4-5 kitap okuyorum ben de ama bu aralar bayaa sardım kitaba sanırım daha fazla olur yaz döneminde  _________________ "..Oysa ben sizi, sizden önce, gözlerinizdeki o ıssızlıktan dinledim. Sözlerinizden de önce. Benimle ölmeye hazır sesinizden bile, önce.." |
|
| Başa dön |
|
 |
|
yunus78

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 4:01 am Mesaj konusu: |
|
|
ben tarih kitapları okudugum için aylık 3'ü geçmiyo hiç  _________________ "Eğer güneşe akıllıca bakmazsak, karanlık içinde kalırız."
John MILTON |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Osman_E

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Keşke Okusam Ama Kitap Okumak Beni Çok Sıkıyo
Kendime Bir Alışkanlık Haline Getiremedim İnşallah Okubaya Başlıcam  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
FLÜTÜMÜ ÖZLEDİM

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayda 3 kitabı okuyorum kitapları çok seviorum ama ancak kışın okuyabiliyorum çalıştıım için yazın mümkün olmuyo pek keşke zamanım daha çok olsa  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
enigmatic

|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kıtap okumayı cok sevıyorum.sürükleyıcı olsun yeter bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Mete

|
Tarih: Çrş Ağu 01, 2007 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyle kıtaplar vardı kı nasıl okudugumu ben bıle anlamzdım.mesala bır otostopcunun galaksı rehberı 5 cilt idi ve pazartesı ıngılızce kursundan cıkıp(gecen yaz) 1.sını aldım o gun bıtırıp 2.sını 3.sunu derken bıttı hepsı ve gercekten surukleyıcıydı(gercı 4. cildi pek begnememıstım) bazı kıtaplar var benı ılgılendırmıyor yanı ılgılımı cekecek bır yanı yok e zorla da okunmaz kı.
bir de flutumu ozledım'le aynı durumdayım ben de bu yaz kıtaplardan uzak kaldım ama asla bıakmam zaten oyle guzel kıtaplar secmısım kı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
virtuosoviolin

|
Tarih: Cmt Ağu 04, 2007 9:51 am Mesaj konusu: |
|
|
valla bu aralar bazı şeylerden dolayı okumaya çok vakit ayıramasam da, tam bir kitap hastası olduğumu söyleyebilirim. Kütüphanemde 175 tane kitap var, hepsini kendi imkanlarımla aldım. Şu an almaya devam edemiyorum,çünkü kitaplıkta koyacak yer kalmadı. En kısa zamanda bitane daha kitaplık alıcam. _________________ www.freewebs.com/ezginingunlugu/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
berat27

|
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben çok okuyan biri değilim derslerle başım biraz dertde de yaz okulu filan pek vakit bulamıyorum ama asgari ayda 1 tane bitiririm  _________________ Eğer onların peşinden gidecek cesaretiniz varsa,bütün hayalleriniz gerçek olabilir.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
TheRummer

|
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
japonya da kişi başına yılda 6-7 kitap düşerken türkiyede 6 kişi başına yılda 1 kitap düşüyormuş bir istatistiğe göre...üzücü bir durum,değil mi? _________________ TheRummer,Drummer |
|
| Başa dön |
|
 |
|
pena

|
Tarih: Sal Ağu 07, 2007 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayda 1-2 o da polisiye tarzında olcak. tarih kitabı hiç okuyamıyorm hemncik sıkılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kalikarnas

|
Tarih: Sal Ağu 07, 2007 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben de tarih kitaplarını hiç sevmiorum ,,onun haricinde fantastik ve gerilim dolu kitaplara bayılıyorum agatha christie,j.k. rowling,elaine cunnigham,tess gerritsen sevdiğim yazarlar arasında,, ama kışın okul yüzünden fazla okuyamıorum tama tersi yazın okuma oranım 3,4, katına çıkıo |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Sal Ağu 07, 2007 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
belki sizlere çok klasik gelicek ama kitplar benim diğer dünyamdır .sıkıldığımda bunaldığımda daha iyi bir liman bulamam herhalde bazen bu dünyadan ve insanlardan bıktığımda yada korktuğumda en iyi sığınak kitaplarımdır benm için...okumayan bilemez ama hakkaten en vefalı dostlardan biridir halden anlar gibi alıverir içine rahatlarsn,kendine gelirsin..ve daha kurabileceğim çok cümle var ama akşam akşam bu kadar edebiyat parçalamak yeterli sanırım  _________________ sen yokken soğuk bu şehir...tanıdık bi hüzün var bana hissedebildiğim heryerde...birgün yine karşılaşacağız biryerlerde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
chello

|
Tarih: Cmt Eyl 01, 2007 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende ayda 4-5 kitap okuyanlardanım. tür olarak karışık doğrusu.klasikler korku gerilim macera bilimsel pek çok türü okurum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
destina

|
Tarih: Pts Eyl 03, 2007 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben kitap okumayı çok severim kışın çok okuorum haftada bir kitap bitiririm tabi kalınlığına bağlı ama bu yaz hiç okuyamadım okumam gereken bi çok kitap olmasına rağmen ama nese artık kış gelio zaten elimden kitap düşmez artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
denarixkempiona

|
Tarih: Pzr Ksm 18, 2007 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkiler ben kitap okumayı çok severim. özellikle küçük kadınlar, peter pan gibi kitaparın yazarları (adları aklımda değil) dilara akıncı, ipek ongun, gülten dayıoğlun'dan filan çıkmışsa hemen okumaya başlarımm. dyanammm. aranızda onların kitaplarını okuyanlar var mı?  _________________ oha falan olmadım yani. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
m.melisss

|
Tarih: Sal Arl 04, 2007 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
kitap okumak benim için hersey diyebilirim tarih-siyasi-roman ne olursa ayda 5 ten cok daha fazla kitap okuma sayım  _________________ sAdEcE gÖkYüZü, sAdEcE DeNiZ,SaDeCe sEN vE BeN ,SaDeCe SeVgİ HePsİ Bu...... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
uyuzum

|
Tarih: Çrş Oca 02, 2008 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| biyografiler vazgeçilmezim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
rceyda

|
Tarih: Sal Oca 08, 2008 4:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bu aralar az zaman ayırsamda bende kitap okumayı çok severim...psikolojik felsefik dışında bütün türleri severim..elif şafak'ı çok beğenirim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|