| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kemanatör

|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 7:26 pm Mesaj konusu: kemanımın bakıma ihtiyacı var... |
|
|
|
|
elimde bulunan kemaların birinin tuşesinde hafif aşınmalar oluşmuş ve bas balkonu biraz alçak.
bu bakım için ortalama ne kadar para harcarım? ? ? yardım ederseniz çok sevinirim...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
bluevert

|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
kemanını emin olmadan kimseye teslim etme iyi .ben eskişehire gidiyorum çalgı yapımına iyi bi lutiye var orda bana hep yardımcı olmuştur ve ücret almadığı zamanlarda oldu. _________________ herşeye rağmen hayat güzel |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tarikyazici

|
Tarih: Prş Oca 25, 2007 5:20 pm Mesaj konusu: www.enstrumantamiri.com |
|
|
| Merhaba www enstrumantamiri com adresinde, "ENSTRUMAN SATIŞ" linkini tıkladığınız çıkacak numaralardan gerekli bilgiyi edine bilirsiniz. İyi günler... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
esra

|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Degerli arkadaşlar istanbulda keman ve gitar ailesi ile ilgili yapım bakım ve onarım için iyi bir atolye tavsiye ediyorum. 2 kişi çalısıyorlar ve gercekten başarılılar fatih ve bülent, bu iki arkadaş uzun süredir bu işi yapıyorlar. Fatih yılmaz itü çalgı yapım dan ,ayrıca Yücel Acın , Ecevit Tunalı ve Ekrem Özkarpat ile çalışmış degerli bir yapımcı. Bülent, luthier Oğuz Demir'in yanında yaylı sazlar yapımı , bakımı ve restorasyonu konusunda çalışmış ve işine hakim bir insan bu iki kişi kendi atolyelerinde çalışmaya başlamış ve hali hazırda bir sürü güzel iş çıkarmışlardır. Atölye taksimde ve fiyatları baya uygun işlemleriniz için bir fiyat almanızı oneririm .
www.gitarvekemanatolyesi.com
Fatih Yılmaz & Bülent Gül
0535 221 42 83 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violin melike

|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
sitemizdeki luthierturkeli öneriririm siddetle düşünürsen özel mesaj at numarasını vereyim sana
kendisi İTÜ çalgı yapım onarım bölümü mezunu  _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA |
|
| Başa dön |
|
 |
|
LouSalome

|
Tarih: Pts Ksm 12, 2007 1:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
enstrümanınızı bu işte eğitim almış tecrübeli luthierlere emanet etmenizi tavsiye ederim.aksi takdirde geriye dönüşü mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşabiliyorsunuz.Eğer pahalı oluyor diye düşünüyorsanız,bir söz vardır; "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye..Tecrübesiz bir luthier moral bozukluğu ve fazladan masraf olarak insana dönüyor..İstanbul da şu an bu işi en iyi yapan luthier Oğuz Demir..Yaylı sazlarla ilgili çeşitli aksesuarı,el yapımı enstrümanları vs.. 5 senedir enstrümanımı emanet ediyorum.tavsiye ederim.
Galipdede cad.Bahar Han kat 4
kuledibi/beyoğlu
0212 243 18 25 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hmmmbttr

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bende benzeri bi sorun yasamıstm |
|
| Başa dön |
|
 |
|
goden

|
Tarih: Prş Nis 03, 2008 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar kemanın parçalarının adını blmiyorum ve söyledikleriniz tam olarak neye karşılık geliyor anlamıyorum haliyle birisi kemanın parçalarının adlarını yazarak tarif edebilirmi arşe tuşe filan diyosunuz benim bildigim keman var yay var birde yaştık birde salyangoz birde köprü
şimdiden teşekkür ederim _________________ SELAM SEVGİ VE MUHABBETLE |
|
| Başa dön |
|
 |
|
darknexx38

|
Tarih: Cmt May 10, 2008 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
| Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
LÜTİYE AHK

|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 1:19 am Mesaj konusu: |
|
|
selam ben lütiyeyim kemanların için yardım cı olayım ..
tuşesi aşınması abanoz ağacından olmadığını gösterir.ve bas balkonu kemanın içinde olur..bunun yüksekliğini bir yapımcı bilebilir..(benim gibi)..
tuşe değişimi için: 50ytl
bas kiriş için:100 ytl bunlar benim fiyatım..
www.atolye-f.com da adres ve telefonum var.. _________________ LÜTİYE A.H.K
www.atolye-f.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|