Tarih: Sal Eyl 25, 2007 1:14 am Mesaj konusu: Keman Yapımını Öğrenmek İstiyorum
Benim hayalim bir gün kendi istediğim tonu yakaladığım kendi yapımım bir kemanı çalabilmek.
Bu işi öğrenmek istiyorum. Bir keman nasıl yapılır ? Mersin'de bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? _________________ Yaşamak bir kemanın telleri üzerinde giden arşeyle bütün olabildiğimde anlam kazanacak...
sitemizde videolar mevcut onları inceleyebilirsin başlangıç olarak luthierturkelde sana yardımcı olacaktır eminim mersinde vardır keman yapımcıları arastır onlara cırak ol bence ögrenmek için en iyiyöntem _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
Mersinde bu işi profesyonel anlamda yapan 1 kişi var. Diğerlerinin kemanları daha önce öğrencilerde karşıma çıktı. Pek beğenmedim işin açığı. O profesyonel olan insan da Konservatuar'da görevliydi. Yani çıraklık ortamı olacağını pek sanmıorum. bir çırağı vardı yanılmıyorsam okulda okuyan öğrencilerden. _________________ Yaşamak bir kemanın telleri üzerinde giden arşeyle bütün olabildiğimde anlam kazanacak...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz