_________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
buda bir başkası _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
_________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
stradivarius _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
stradivarius 2 _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
bitti fakültemize hayırlı olsun _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
eline sağlık benim ensamimi arkadaşımda keman yapımcısı aynı şeyleri ben hergün görüyorum ama keman yapımı nekadar zahmetli olduğunu fakültemize sunduğun için sana teşekkür ederim
_________________ ........\ \\ !!!/ //_
______( ô ô )_____
___ooO-(_)-Ooo___
-----------------------
Dikkat fakülte bağımlılık yapar!!
rica ederim haikaten zahmetli iş biz aslında kolay kısmındayız zor zanaat azizim _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
teşekkür ederiz paylaşımın için.. _________________ Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden
Her giden güzelleşir
Gidiyorum güzelleşmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim...
Gidiyorum sevdiğim..
Ayağa Kalk!... Uyumak İçin Önünde Sonsuzluk Var...
hadi bakalım bizede birer tane yapta gözümüz insanlık görsün _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
hıh o kemanı çalan kimdi kıskandım doğrudu kızdım daa
ama keman yapımı süpermiş
yeri gelmişken(aslında pek gelmedi ama)ben bu siteyi çok sewdiim yaffff
kıskanma çalışda sende yap _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
güzelll keman yapmak istiyorummmm:D kemanla ilgili her şeyi istiyoruum:D _________________ heeyy,
ne duruyorsun be,
at kendini denize geride bekleyenin mi varmış
ALDIRMA!
Valla hergün canlı izliyorum ve yeni yapılan her kemanı deniyorum ama yinede öğrenmem gereken birşey çıkıyor sanatın başladıgı yer zaten bir ustanın elleridir .saygılar. _________________ hiç yoktan iyidir....
Cihat Aşkın "Sarı Gelin" i çalmaya çalıştım dinlermisiniz?
gerçekten çok güzel bir olay kemanı yapmak da çalmak kadar ustalık istiyor ve ben çok iyi bir keman ustası tanıyorum ben Trabzon dan yazıyorum bunları burada Taner usta adında çok kaliteli bir keman ustası var ustalıkları çok eskilere dayanıyor ailece ahşap işçili yapan insanlar bunlar ve ben ona bir keman yaptırdım çok memnunum avrupadan çok pahalıya bir keman getirtmektense burada yaptırmanızı tafsiye ederim _________________ SELAM SEVGİ VE MUHABBETLE
gerçekten bu kadar mükemmel bir enstrümanın çalınması olduğu kadar yapılması da gerçekten bir sanat bence. az çok ahşap işçiliğine merakım vardır. hep düşünürdüm acaba keman yapabilir miyim diye. videoları gördükten sonra bu işin o kadar da kolay olmadığını anladım. ustalarımızın ellerine sağlık. ruhumuzu besleyen bu enstrümanı bize kazandırmak için harcadıkları emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum _________________ bir garip yolcuyum hayat yolunda