Tarih: Pts Şub 12, 2007 6:48 am Mesaj konusu: Keman çalma çeşitli tekniklerini öğrenin :)
Mükemmel bir gösteri, arkanıza yaslanıp izleyin. Arşeyi bacak arasına sıkıştırıp kemanı arşeye sürterek çalma tekniğini bizim de arkadaşlarla denemişliğimiz vardır bir zamanlar okulda. Czardas çalmıştık Bisiklet pompasıyla da müzik mi yapılırmış)
_________________ BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN (UN) ACLIK SİTESİNE GİRİN (Hunger Site) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI DÜĞMEYE TIKLAYIN, DÜNYANIN HERHANGİ YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK ALIYOR. SİZE HİÇBİR MALİYETİ YOK.
Bişey değil Ben de bayıldım.Bu adamın tromboncu olduğunu biliyor musunuz, çok şaşırtıcı değil mi? Willie Hall _________________ BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN (UN) ACLIK SİTESİNE GİRİN (Hunger Site) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI DÜĞMEYE TIKLAYIN, DÜNYANIN HERHANGİ YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK ALIYOR. SİZE HİÇBİR MALİYETİ YOK.
çalarken ritme göre de oynuyor mükemmel bir şov hem de tromboncu.
normal teknikleri iyice bi öğreneyim bunu da deniyecem süper _________________ "Öğrendiklerinden kalanlar sermayen olacaktır."
Bizim Çinli...
charlie chaplin değilmi ya bu insanlara şaşıyorum yabancıların 10 parmağında 10 marifet var allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun _________________ ........\ \\ !!!/ //_
______( ô ô )_____
___ooO-(_)-Ooo___
-----------------------
Dikkat fakülte bağımlılık yapar!!
_________________ [center]Kendi alevinizde yanmaya hazır olmalısınız...
Kül olmadan önce nasıl yenilenebilirsiniz?
Kendisiyle ve hayatla yüz yüze gelmekten çekinenler yanmaya hazır değillerdir.[/center]
Bu Bölümün Tüm Sayfaları | Sayfaya git 1, 2Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz