Tarih: Cum Ksm 30, 2018 11:21 pm Mesaj konusu: Keman çalışması (biri cevap versinnn!!)
Herkese merhaba arkadaşlar,
Keman da yeni bir parça, konçerto veya bir sonata öğrenirken nasıl bir yol izliyorsunuz tek seferde bütün parçayı mı öğreniyorsunuz yoksa parçalara ayırıp tek tek çalışıp sonra bütün olarak tekrar mı çalışıyorsunuz merak ediyorum, ben parçalara ayırıyorum mesela 3 sayfalık bir konçerto yu 6 güne ayırıyorum her bir parçayı iyice çalıştıktan sonra birleştirip çalışıyorum sizce doğrumu yaptığım? çok yavaş öğreniyormuşum gibi geliyor ya da ben aceleci mi davranıyorum lütfen yardımcı olun bana Exclamation _________________ <3Lindsey Stirling<3
Bence doğru yapıyorsunuz. 1. bölümü çalıştıktan sonra 2. bölümü çalışın daha sonra ikisini birleştirin. Sonra 3. bölümü çalışın 3 bölümü de birlikte pekiştirin...vs.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz