Tarih: Cmt Tem 22, 2006 4:10 pm Mesaj konusu: kadınlar da ıyı rock yapar
aslında amator gruplara yazdım ama hıc de oyle olduklarını soyleyemıcem bence kadınların nasıl rock yaptıgı hakkında kesın bır fıkre sahıp olmadan once gıdıp KIRMIZI yı kemancıda dınleyın derım ben yada www.thekirmiziband.com adresınden de onları gorebılırsınız
Bende daha önce siteden dinnemiştim açıkçası sölemek gerekirse Pin Up tan bence iyiler yani en azından groove var ortada..Tabi bu arenada bayanları daha çok görmek gerek ama malesef bu mümkün olmuyor hele ki grup olarak daha da zor diebiliriz.Nese bu meseleler beni aşar ) herkese başarılar ve saygılar....
kırmızı dağıldı güzel gruptu..
pin-up bence işiniyapıyor "en iyi bar grubu piyasa olanı" mantığı var ayrıca sahne performansları güzel
pin-up unda vokalleri ayrılmış öyle söylentilerden dolaşan haberler tam kesinlik taşımıyo
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz