|
| Dünya Sıralamasında -Fakülte- |
|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
ceres

|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 6:35 pm Mesaj konusu: JETHRO TULL 40. DÜNYA TURNESİ |
|
|
|
|
JETHRO TULL
40. YIL DÜNYA TURNESİ
6 HAZİRAN CUMA / İSTANBUL
8 HAZİRAN PAZAR / ANKARA
İngiltere'nin dünya müziğine en büyük armağanlarından bir olan JETHRO TULL, 1968'ten bu yana dünya çapında 70 milyondan fazla satan 25 albüme imza attı.
2008'de 40. yılını kutlayan JETHRO TULL, "Thick As A Brick", "Too Old To Rock 'n' Roll, Too Young To Die!", "Bourée", "Aqualung", "Living In The Past", "Steel Monkey", "Locomotive Breath" gibi onlarca hit parçasına yer vereceği unutulmaz bir dünya turnesine başladı.
Klasik müzik, caz ve folk öğelerini rock çatısı altında toplayarak 40 yıl boyunca müzik dünyasının gündeminden düşmeyen JETHRO TULL, müzikseverlerin hafızalarına kazınacak iki konser için RTN Organizasyon imzasıyla 6 Haziran Cuma akşamı İstanbul, 8 Haziran Pazar akşamı ise Ankara'da olacak. _________________ BeGüM
http://teenagers-fan.teensboards.com/forum.htm
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
bıdıbıdıolsun

|
Tarih: Cmt Hzr 07, 2008 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
muhteşem bir konserdi!
bi takım türlerin yağmurdan kaçıp içeriye kaçmasına anlam veremesem de ian süperdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Çrş Hzr 11, 2008 3:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya ben gidemedim o gün sınavım vardı offf  yaa çok üzgünüm  _________________ BeGüM
http://teenagers-fan.teensboards.com/forum.htm
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
davulcu

|
Tarih: Pts Hzr 16, 2008 11:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam ben prof. davulcuyum ve malesef kütahyada oturuyorum...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz
|
|  |