| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kontdrakula

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 9:42 pm Mesaj konusu: izmirde sabırlı, deneyimli keman eğitmeni aranmakta:)) |
|
|
|
|
| merhaba, yaşım 20ye geldi geçiyor bile bu yaştan sonra benimle sabırla ilgilenebilecek, keman metodlarının yanında bana deneyimlerini, kemanın ruhunu, müziğin insanın içine işleyen tınısını en iyi şekilde aktarabilecek bir eğitmene ihtiyacım var. keman çalmak benim için bir hobi olarak kalacak ama bunu en iyi şekilde yapmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum. sevgler saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
Oistrakh

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERHABA ÖNCELİKLE NEDEN SANA KEMAN ÖĞRETECEK KİŞİNİN SABIRLI OLMASI GEREKİYOR ONU ANLAMADIM EĞER SEN YETERİNCE SABIR GÖSTERİRİM DERSEN SANA YARDIMCI OABİLİRİM. AYRICA KEMAN SENİN İÇİN BİR HOBİYSE BUNUN KEYFİNİ ÇIKAR BENCE |
|
| Başa dön |
|
 |
|
maestro35

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
slm izmirdenim 10 yıldır trt gençlik korounda çalıyorum derte verıyorum msn ekle görüşelim
refereee35@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sadece bu gençlik korosunda çalıyorum demiştin değil mi? merak ettim nasıl girdin? kaç senedir ordasın? nerde okuyosun? bende girmeyi istiyorum da acaba geç mi kaldım diye merak ettim ve ayrıca seviyesi nasıl? yani eserlerden biraz örnek verebilir misin? ya biliyorum çok falza soru oldu ama eğer bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim. _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Oblivion

Durumu : Offline
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2008 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Selam , ben DEÜ Devlet konservatuvarı mezunuyum on yıldır müzik öğretmenliği yapıyorum .Çeşitli orkestralarda deneyimim oldu ,ilgilenirseniz ilk etapta buradan ulaşabilirsiniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 12:36 am Mesaj konusu: |
|
|
ya daha önce arkadaşın birine mesaj yazmıştım ama pek ilgilenmedi. siz bana biraz konservatuvar ve bölümünüz hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem? _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ritmik

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 2:04 am Mesaj konusu: |
|
|
| keman dersi konusunda biz yazışmıştık seninle msn de.sesin çıkmadı fiyat çok geldi sanırım sana.ama üzgünüm bu fiyattanda aşağı hçbiyerde bulamzsın özel ders.benim saat ücretim 40 milyon.uygunsa haberleşiriz.başarılar sana |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontdrakula

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilginize çok teşekkür ederim. ben bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum derslere size de söylemiştim zaten o zamana kadar da araştırmaya devam ediyorum, yani sizin ders ücretinizle bir ilgisi yok ama ilginize çok teşekkür ederim gerçekten. görüşmek üzere... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|