| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
testoster10

|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 4:16 pm Mesaj konusu: İzmirde Luthıer arıyorum!!! |
|
|
|
|
Yeniden merhaba arkadaşlar!!! Aranızda İzmirde yaşayan ve İzmir'de İyi bir luthier bilen var mı ?(güvenilir,çok paraya tamah etmeyen,insan canlısı) kemanım da bir sorun var göstermek istiyorum fakat herkese güvenemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
luthier

|
Tarih: Cmt May 31, 2008 1:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba eğer msn imi eklersen sana yardımcı olabilirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemaneci

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERHABA EGE ÜNİVERSİTESİ ÇALGI YAPIM BÖLÜMÜNDE BENİMDE HOCAM OLAN ATİLLA OKAN HOCA VAR. İZMİRDE BİLİNEN BİRİDİR TAVSİYE EDERİM.. İSTERSEN TEL. NOSUNUDA VEREBİLİRİM. GÖRÜŞMEK ÜZERE.. _________________ ali |
|
| Başa dön |
|
 |
|
muratefeli

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar ne bu yabancı kelime hayranlığı.Kullandığınız kelimelerin türkçe karşılığı var yazın yardımcı olalım.yok ben illa yabancı birinden yardım alırım derseniz onu bilemem tabi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muratefeli yazmış: |
| arkadaşlar ne bu yabancı kelime hayranlığı.Kullandığınız kelimelerin türkçe karşılığı var yazın yardımcı olalım.yok ben illa yabancı birinden yardım alırım derseniz onu bilemem tabi |
tam olarak neyi kastediğini anlamadım ama luthier den bahsediyorsan sanırım türkçe karşılığı kemancı...
yani keman çalanda kemancı, keman yapanda kemancı.. bu fark yok sanırım ama burada arkadaşlara sitem etmek yerine türk dil kurumuna luthier yerine kullanılabilecek bir altarnatif sun onlarda kabul ederlerse bizde memnuniyetle kullanalım  _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
olcayland

|
Tarih: Prş Tem 24, 2008 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| Devil's_Tril yazmış: |
| muratefeli yazmış: |
tam olarak neyi kastediğini anlamadım ama luthier den bahsediyorsan sanırım türkçe karşılığı kemancı...
yani keman çalanda kemancı, keman yapanda kemancı.. bu fark yok sanırım ama burada arkadaşlara sitem etmek yerine türk dil kurumuna luthier yerine kullanılabilecek bir altarnatif sun onlarda kabul ederlerse bizde memnuniyetle kullanalım  |
o zaman luthier çok anlamlı gitar yapandamı kemancı devil  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
LÜTİYE AHK

|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
ben varım. adresim bu sitede .telefonda olur.  _________________ LÜTİYE A.H.K