Tarih: Sal Hzr 26, 2007 10:00 am Mesaj konusu: izmir studyo kartal???
arkadaslar izmirde studyo kartal varmıs. daha once giden varsa nasıl bir yer oldugunu anlatısa sevinirim. _________________ Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya
Nerede mavi mutluluklar nerede sevdamız ve yarın umutlarımız
kartal stüdyosu alsancak bornova sokağı dediğimiz genel evlerin olduğu sokağın arkası oluyor eski club33ün arka tarafı gayet güzel bir stüdyodur gerek ortamı gerek ekipmanlarıyla çok sık olmasa da giderim arada _________________ www.myspace.com/yallahtazzik1912
Arkadaşların da dediği gibi izmir/alsancak'ta bornova sokagında studio kartal. sahibi kartal deu gsf müzik teknolojileri bölümü mezunu olup iyi bir tonmaisterdir. studyo hem kayıt hem prova için izmirdeki ender yerlerden biri diyebiliriz. gerek ekipmanlar gerek sound yönünden bence gayet tatmin adici biryer. bazı yorumlar görüyorum digerlerine göre pahalı oldugu yonunde, ben gidip görmeden karar vermeyin derim. bence hakediyor. ayrıca studiokartal'da yapılmış bazı kayıtlara http://www.myspace.com/kartalstudio adresinden ulaşabilirsiniz. (hatta bazen adlı parçanın kaydı bana aittir )
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz