mimar sinan üniversitesi devlet konservatuvarindan sonra egitimime marmara üniversitesinde devam ediyorum uygun fiyata keman solfej ve piyano dersleri veriyorum. _________________ jour
aslında bn istanbulda oturuyodum ama kısa bi süre önce buradan tasındım verebilirdim sana... _________________ takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gökkuşağına dönersin ))
ya aslında çalmak o kadarda zor değil alt tarafı notaları bieceksin ve el yerlerini de doğru öğreneceksin yani kısacası çok iyi bir öğretmen bulmamn gerekecek _________________ takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gökkuşağına dönersin ))
ama satılabilen bildiğim çok iyi yerler var istersen önerebilirim.... _________________ takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gökkuşağına dönersin ))
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz