| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
keman_hocası

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 11:34 pm Mesaj konusu: İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA KEMAN DERSİ ALMAK İSTEYENLER |
|
|
|
|
Merhaba Arkadaşlar...
Müziksel işitme ve ritim duygusunu güçlendirmek, Türk müziğinin seçkin örneklerini tanıtarak müziği sevdirmek, müzik kültürünü oluşturmak, ayrıca başarılı öğrencileri mesleğe yönelterek onların gelişmelerini sağlamak,eksiklerini gidermek isteyen sanatçılara yardımcı olmayı ilke edinip, ister hobi amaçlı ister meslek edinme amaçlı olsun siz müzikseverler ile birlikte yürüteceğimiz bu müzik dolu yolda ben keman sanatçısı Ogün Koç ile teorik teknik ve müzikal konularda yetkinleşme imkanına sahip olmak için keman severleri kemanın tınısına davet ediyorum...
derslerimiz haftada 1 gün 4. hafta şarkı çalabilme imkanı garantidir...
Hepinize sağlık ve mutlu dolu günler diliyorum...
Ogün Koç
Keman Sanatçısı
www.kemanatolyesi.com
kemandersim@hotmail.com _________________ xeman |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
keman_hocası

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
fatih82

|
Tarih: Sal Eyl 02, 2008 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hocam istanbulun neresinde ders vermektesiniz yaklaşık bir yıldır kendi çabalarımla sizleri izleyerek çalmaya çalışıyorum biraz da notalara bakarak çalabiliyorum türk sanat müziği üzerine çalıyorum yardımcı olursanız sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
keman_hocası

|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2008 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam fatih adresim.imç 5 blok no 5560 unkapanı istanbul atakan müzik aletleri not ziraat bankası yanı 1 yıldır uğraşmana sevindim detaylı görüşmek istersen. kemandersim@hotmail.com veya 0212 522 90 77 cep 0532 585 46 77 cep 0542 263 84 43 www.kemanatolyesi.com _________________ xeman |
|
| Başa dön |
|
 |
|
zerrinmehmet

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
videolarınızı izledim.
çok güzel.
başarılar _________________ Org, blok Flüt, Darbuka, mızıka, Bongo, Kaval, Gitar, Bağlama, Saksafon, Klarnet. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|