| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kemanci_cadi

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 10:32 pm Mesaj konusu: Hiç "ölmek istiyorum" dediğiniz oldu mu? |
|
|
|
|
Herkesin hayatında çok sıkıldığı ve daraldığı zamanlar olmuştur. Böyle anlarda nefes alamazsınız, duvarlar üstünüze gelir, sorunlar arttıkça artar sanki hiçbirşeyin çözümü yokmuş gibi hissedersiniz ve işte tam o an "yeter artık,ölmek istiyorum" dediğiniz oldu mu hiç?
Benim oluyor bazen... eğer sizin de oluyorsa ya da olduysa bu durumu nasıl atlattınız anlatın hadi... sıkıntılarımızı paylaşalım..dertleşelim.. yorumlarınızı bekliyorum... _________________ Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın çünkü bir gün gerçekten de son gününüz olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
simone_simons

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet olmuştu belki şuan bile istiyorum emin değilim _________________ çeker ruhumdaki derinlik seni en dibe doğru...
bu ihanet cezasız kalmaz!... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
BUSENUR

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
şuan diyorum hatta birilerini boğup öldürdükten sonra ölmek istiyorum  _________________ HAYAT MÜZİKTİR |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya derim ya da demem o da bana kalsın ayy paylaş paylaş paylaşacaksanız muzikle ilgili bişeyleri paylaşın bakın sitenin ismine ''muzikfakultesi''  _________________ sözcüklerin bittiği yerde müzik başlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
şuan depresyondayım..! dün biraalrı teker teker götürürken önümde duran bir kutu zanax siinr hapalrını bir anda yutmak...sonra kasılıp ölmek istedim...ama hayat işte.... yaptıramıyo insana... olmuyo.. korkuyosun bi yerde..!!! ne yapacağını bilmeden çarsiz..!!! biraz deli olmak gerekiyo benim gibi=) dün bunu yapsaydım bu ikinci olacaktı..ilkinden kurtuldum..ama ikincisinde hayat bana bu şansı tekrar verirmiydiki...kim bilir..? _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
__ßiZ ''CHE'' yİ öĞrEnDiK....!___ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci_cadi

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| violinist_secil yazmış: |
ya derim ya da demem o da bana kalsın ayy paylaş paylaş paylaşacaksanız muzikle ilgili bişeyleri paylaşın bakın sitenin ismine ''muzikfakultesi''  |
Ozur dilerim ama kimseyi birşey paylaşmaya zorlamak için yazmadım.Sıkıntısını paylaşmak isteyenler yazsın dedim. Evet sitemizin adı müzik fakültesi ama genel sohbette herşeyin müzikle ilgili olması şart diye bi kural yok adı üstünde "genel sohbet". Bu tarz konulardan rahatsız olan başka arkadaşlar varsa sıkıntılarını bildirsenler ki ben de bir daha bu tarz bir sohbet için başlık açmayayım.Asla yanlış anlaşılmak istemem. Saygılar... _________________ Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın çünkü bir gün gerçekten de son gününüz olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
onenemin

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:31 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar arada benim de oluyor ölmek kadar değil de yine de bazen çok bunalıyorum
bi gün "arada çok bunaldığınızda okuyun" diye bir mail geldi. Açtım baktım bi sunum sıkıcı bir psikoloji konusu bekliyordum ama o sunum benim hayatımı değiştirdi...
SUNUMU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci_cadi

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:48 am Mesaj konusu: |
|
|
| miss_viola yazmış: |
| şuan depresyondayım..! dün biraalrı teker teker götürürken önümde duran bir kutu zanax siinr hapalrını bir anda yutmak...sonra kasılıp ölmek istedim...ama hayat işte.... yaptıramıyo insana... olmuyo.. korkuyosun bi yerde..!!! ne yapacağını bilmeden çarsiz..!!! biraz deli olmak gerekiyo benim gibi=) dün bunu yapsaydım bu ikinci olacaktı..ilkinden kurtuldum..ama ikincisinde hayat bana bu şansı tekrar verirmiydiki...kim bilir..? |
ben de suan aynısını yapmak istiyorum ama düşünüyorum sonrasında olucakları...ailemin tek çocuguyum... ben kurtulsam da sorunlarımdan onlar yasıycak acısını daha sonrasında..onlara bu acıyı yaşatmaya hakkım yok...
bazen sorunlar ne kadar çözülmüyor gibi görünse de eninde sonunda çözülecek,çözülmek zorunda...en azından ben böyle umut buluyorum şuanda, yaşayan bir ölüyüm ben aslında..ama ailem için maskemi takıp yaşamaya devam etmek zorundayım.. bakalım ne kadar dayanabilicem bu hayata?.. _________________ Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın çünkü bir gün gerçekten de son gününüz olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci_cadi

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| onenemin yazmış: |
arkadaşlar arada benim de oluyor ölmek kadar değil de yine de bazen çok bunalıyorum
bi gün "arada çok bunaldığınızda okuyun" diye bir mail geldi. Açtım baktım bi sunum sıkıcı bir psikoloji konusu bekliyordum ama o sunum benim hayatımı değiştirdi...
SUNUMU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN |
bu yazı bana da gelmişti ve etkilenmiştim gerçekten çok güzel..ama kendi cenaze törenimi düşünüyorum da ailemden başka üzülücek kimsem yok...tek dayanma nedenim de bu zaten onları üzmemek için dayanmak zorundayım...  _________________ Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın çünkü bir gün gerçekten de son gününüz olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
confitebor

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
demekle kalmadım bir girişimde bulundum sonraki iki günü hatırlamak bile istemiyorum.Hayatımın en kötü günleriydi  _________________ ____kültür doğanın yarattıklarına karşılık, insanoğlunun yarattığı her şeydir (Marks)___ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
celgaz

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Yaşamak istiyorum!" dediğim zamanlar çok nadirdir. Genelde ölmek isterim ama sonra çok bayağı bi davranış olduğunu ve kolaya kaçmakla eşdeğer olduğunu düşünüp kendime kızarım. Bu film başa döner hep tekrarlanır. Ben de arkamdan sadece ailem ağlar diyerek üzülürüm ama bu derinlerde kalmış ve nedenlerini kendimize bile açıklayamadığımız, belki bilinç altımıza ittiğimiz, kaçtığımız bazı şeylerin dışa vurumudur. Aslında siz bu dünyadan gittiğinizde herkes sandığınızdan daha çok üzülecektir. Üzülmeleri çok uzun sürmeyecektir. Herkes normal yaşantısına dönecektir ve yine kaybeden siz olacaksınızdır.
Biraz kendimizi düşünemiz gerekiyor sanırım, bencillik değil ama basit duygusallık oyunları ile psikolojik sorunlarımızın üzerini kapatamıyoruz maalesef. Böyle düşünen arkadaşlarıma mutlaka bir psikologdan yardım almalarını öneriyorum. Eğer psikoloğa gitmek istemezseniz ya da imkan bulamazsanız çok yakın bulduğunuz arkadaşlarınız ile görüşün ve anlatırken korkmayın, güvendiğiniz bir insansa eğer her şeyi anlatabilirsiniz. Anlatacak kimseniz yoksa yeni insanlarla tanışın, yeni insanlar tanımak depresyonun bir nebze önüne geçebilir.
Ben bunları çok sık yaşadığım, sık sık travma derecesine geldiğim için biraz bilgili sayılırım bu konuda. Kendinizi düşünün, sizi sizden çok kimse sevemez.
Bir kez daha bu dünyaya gelme şansı verilmeyebilir bize... Mutsuz olma komplexine kapılmayıni kendinizi sevin. En başta müzikle ilgilenen insanlarız biz, farklıyız, kendimizi sevmemiz ve güvenmemiz lazım. Uzattım herhalde, dolmuşum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
ne olursa olsun...yaşamak güzell...herşeyiyle... _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci_cadi

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| celgaz yazmış: |
"Yaşamak istiyorum!" dediğim zamanlar çok nadirdir. Genelde ölmek isterim ama sonra çok bayağı bi davranış olduğunu ve kolaya kaçmakla eşdeğer olduğunu düşünüp kendime kızarım. Bu film başa döner hep tekrarlanır. Ben de arkamdan sadece ailem ağlar diyerek üzülürüm ama bu derinlerde kalmış ve nedenlerini kendimize bile açıklayamadığımız, belki bilinç altımıza ittiğimiz, kaçtığımız bazı şeylerin dışa vurumudur. Aslında siz bu dünyadan gittiğinizde herkes sandığınızdan daha çok üzülecektir. Üzülmeleri çok uzun sürmeyecektir. Herkes normal yaşantısına dönecektir ve yine kaybeden siz olacaksınızdır.
Biraz kendimizi düşünemiz gerekiyor sanırım, bencillik değil ama basit duygusallık oyunları ile psikolojik sorunlarımızın üzerini kapatamıyoruz maalesef. Böyle düşünen arkadaşlarıma mutlaka bir psikologdan yardım almalarını öneriyorum. Eğer psikoloğa gitmek istemezseniz ya da imkan bulamazsanız çok yakın bulduğunuz arkadaşlarınız ile görüşün ve anlatırken korkmayın, güvendiğiniz bir insansa eğer her şeyi anlatabilirsiniz. Anlatacak kimseniz yoksa yeni insanlarla tanışın, yeni insanlar tanımak depresyonun bir nebze önüne geçebilir.
Ben bunları çok sık yaşadığım, sık sık travma derecesine geldiğim için biraz bilgili sayılırım bu konuda. Kendinizi düşünün, sizi sizden çok kimse sevemez.
Bir kez daha bu dünyaya gelme şansı verilmeyebilir bize... Mutsuz olma komplexine kapılmayıni kendinizi sevin. En başta müzikle ilgilenen insanlarız biz, farklıyız, kendimizi sevmemiz ve güvenmemiz lazım. Uzattım herhalde, dolmuşum.  |
çok doğru söylemişsin celgaz teşekkürler  _________________ Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın çünkü bir gün gerçekten de son gününüz olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nuke750

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| oldu tabi ki |
|
| Başa dön |
|
 |
|
asturias

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
demedim deseydm yapardm geri dönüsü olmycak bi seklde.. _________________ yoktur ki kalbine kalbimin kini..
bence artik sende herkes gibisin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
dramaticalviolin

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| aslında bu aralar hiç fena olmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
rifatmusic

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
gelip geçici sıkıntılar için aman ölmeyin arkadaşlar:)inadına yaşayııııın _________________ rifaaaat |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 9:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
hani hayatta niçin yaşıcaz...sebeb..???? _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
|
| Başa dön |
|
 |
|
rockintekirdag

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok oldu şuan bile ölmek istiyorum mesela _________________ müzik ruhun gıdasıdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
celgaz

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Yapmayın arkadaşlar etrafınızda o kadar sarılacak şey var ki göremiyoruz bunları sadece şuanda. Sokaklarda aç susuz yaşayan emsallerimizi düşünün. Hem muhtaç durumda değiliz hem müzikle uğraşabiliyoruz. Bir takım ailevi ya da duygusal (ruhsal) sorunları hepimiz yaşıyoruz. Ama ölmek istemeyin lütfen, ölmeyin de...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Tam Ölmek Değilde İnsan Bazen Buralardan Çekip Gitmek İstiyor.... _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
// 21.02.08 (15:40) \\ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
yumurcak:)

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
bugün yine berbat bi gündü...kaç kere balkondan atlamayı düşündüm bilmiorum..ama atlayamadım tabi..sonuçta sakat kalıp çekmek var...
olamaz!!! galiba bugün çok akıllıymm  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
| yumurcak:) yazmış: |
bugün yine berbat bi gündü...kaç kere balkondan atlamayı düşündüm bilmiorum..ama atlayamadım tabi..sonuçta sakat kalıp çekmek var...
olamaz!!! galiba bugün çok akıllıymm P |
Sen Direk En Temiz Yolları Dene Bence  _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
// 21.02.08 (15:40) \\ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
celgaz

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 1:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| yumurcak:) yazmış: |
olamaz!!! galiba bugün çok akıllıymm  |
Bak ben böyle zamanlarda odamın penceresinden içeri doğru atlıyorum. Ne sakat kalıom, ne ölüom. İntaar etmiş olmanın vermiş olduğu büyük ve ilginç hisler fırtınası eşliğinde mutlu olabiliorm bi süre. Saçmaladı Onur neyse.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
RaPCiOsLeM

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
bugün ölmek istiyor ama ölemiyorum  _________________ şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığLıkLar mazoşist umutLarımı kırbaçLıyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|