| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kemanci18.ben

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 1:51 pm Mesaj konusu: Hayatinizda ilk ve tek olacak DIKKAT!!!!! |
|
|
|
|
Mars gezegeni Agustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çiplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Agustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştiginda en büyük göründügü gün olacak.
27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.
Dünyanin iki ay'i varmiş gibi görünecek. Mars'in dünyaya bu kadar yakin geçecegi bir sonraki tarih 2287 yili.
inşallah hava kapalı olmaz da görürüz  _________________ geçerken acılardan gülmeyi unutma fırtınalara direnmektir yaşamak birazda kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada sen yeterki hep hayal et hayat döner sana...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
BUSENUR

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten süper bir olay,merakla 27 ağustosu bekliyorum  _________________ HAYAT MÜZİKTİR |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende heycanla bekliyorum inş. görebilirimm  _________________ BeGüM
http://teenagers-fan.teensboards.com/forum.htm
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
muzikciii

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
bana da arkadaşlarım maille göndermişti bende heyecanla bekliyorum  _________________ Die Männer sind Lügner  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
enfexion

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
2 gün kaldı
dup dup  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci18.ben

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
merakla bekliyorum gerçekten... ilgimi çektiği için sizlerle paylaştım  _________________ geçerken acılardan gülmeyi unutma fırtınalara direnmektir yaşamak birazda kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada sen yeterki hep hayal et hayat döner sana...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
PEsimist__

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
heyecanlı bekleyiş devam ediyorrrrr _________________ MuSTaFa |
|
| Başa dön |
|
 |
|
reçine

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
son ikiii:D  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
hava azıcık kapadı gibi sanki Bursa'da.
olurda hava kapalı olursa şaşırmıcam
çok heveslenmiyeyim ben en iyisi  _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm    |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zannetmiyorum Bizim Şansımız Yok Kesin Hava Kapalı Olur  _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
// 21.02.08 (15:40) \\ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaten arif ben sana bunu söylediğimde ne saçma şeylerle ilgileniyosun demiştin senin için çok sorun olmaz sanırım  _________________ BeGüM
arkadaşımın kurmuş olduğu küçük ve amatör bir forum sitesi ama geliştirmeye çalışıyoruz ve hepinizi bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok Ama Bu Konu Çok Farklı... Ben O An Gökyüzünü İzlerken Hissedeceklerim İçin Söylerim Bunu Benim O anki İlgi Alanım Çok Farklı Bende Yarattıkları Gökyüzünün Yıldızların Ve Bide Bunun Üstüne Mars Gibi Bir Mucize Eserinin Bende Yaratacakları Varki Bu Paha Biçilemez... Yani İlgi Alanıma Girmesede Girecek Cinsten.... Benim Saçma Dediğim Çok Farklı Bir Alan Ve İlgi.... _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
anladım senin tek sorunun benimle  _________________ BeGüM
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci18.ben

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence çok ilginç olucak valla... inşallah hava açık olur _________________ geçerken acılardan gülmeyi unutma fırtınalara direnmektir yaşamak birazda kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada sen yeterki hep hayal et hayat döner sana...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
moon_light_sonata

|
Tarih: Sal Ağu 26, 2008 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="kemanci18.ben"]bence çok ilginç olucak valla... inşallah hava açık olur[/quote]bencede çok teşekkürler kübracım _________________ Her Hakkım Saklıdır®™
****dünyadaki herkes için herhangi birisin,ama herhangi biri için dünyalara bedelsin.. ne yazik ki yüreğimde mahkumsun cezan ömür boyu sevilmek,hemde sevildiğini hiç bilmeden...***** |
|
| Başa dön |
|
 |
|
muhalefet

Durumu : Offline
|
Tarih: Sal Ağu 26, 2008 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| konuyu en başta tutmalı. en azından vakti gelene kadar. paylaşım için çok teşekkürler..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci18.ben

|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
maşesef bugün burda hava kapalı yağmur yağıyor şans iştee ama dün akşam rüyamda gördüm arkadaşlar sizden ricam eğer aranızda gören olursa resmini çekip fakülteye koyabilirmi veya bana özel mesaj olarak atabilirmi yaparsanız çok sevinirim  _________________ geçerken acılardan gülmeyi unutma fırtınalara direnmektir yaşamak birazda kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada sen yeterki hep hayal et hayat döner sana...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kem@ncı

|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende akşam bakacağım inşallah bizde görebiliriz hava kapalı olmazsa
Valla sen yazmasaydın hiç haberim olmayacaktı çok teşekkürler..  _________________ KEMANİ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
alper44

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Akşam bekledim havada açıktı fakat bir türlü ayı dahi göremedim yorgundum diye evin çatısına çıkmayada erindim o yüzden göremedim _________________ http://www.youtube.com/watch?v=VkVZa7jaT60 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 12:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Marsı Bırakın,Ay ı Göremedim Dün Ben Saydım Bizim Burda Sadece 3 Adet Yıldız Gözüküyordu  _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
|
| Başa dön |
|
 |
|
ceres

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 12:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| medjai_arif yazmış: |
Marsı Bırakın,Ay ı Göremedim Dün Ben Saydım Bizim Burda Sadece 3 Adet Yıldız Gözüküyordu  |
burda da bikaç yıldız vardı sadece ay bile görünmüyodu hatta bi ara balkondan uçarcasına baktım ama göremedim hiçbişey  _________________ BeGüM
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
biz kuzenlerimle baktık baktıık ama yıldızlardan başka bişey göremedik yağmur da yağmıştı hava kapalıydı ayı bile göremedik apartmandan göremeyince aşağıya indik baya bi baktık ama dediğim gibi ayı bile göremedik sadece 3-5tane yıldız vardı  _________________ sözcüklerin bittiği yerde müzik başlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
enfexion

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 4:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
ne ay vardı ne mars
kandırıldık  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
klavyeci_çocuk

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw bende önemli bişi zannetmiştim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanci18.ben

|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
burda hava kapalıydı ben göremedim ama haberin kaynağı hurriyet.com olmasaydı zaten sizlerle paylaşmazdım güvenilir bir haber sitesi olduğuna inandığım için sizlerle paylaştım ... hepinizden özür dilerim  _________________ geçerken acılardan gülmeyi unutma fırtınalara direnmektir yaşamak birazda kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada sen yeterki hep hayal et hayat döner sana...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|