teşekkür ederim yorumladığın için.iyi olmaya çalşıoruz.. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
aay ne guzel, begendim ben.. sahneye cikiyomusunuz? bu parca sizinmi? boyle hep beraber soylenecek bi havasi var.. sevdim yaa cidden, tebrik ederimm _________________ Sen sev yağmurları.. Yağmurlar yağsın yüzüme.......
aay ne guzel, begendim ben.. sahneye cikiyomusunuz? bu parca sizinmi? boyle hep beraber soylenecek bi havasi var.. sevdim yaa cidden, tebrik ederimm
ilk önce parçamızı dinleyip yorumladığınız için çok teşekkür ederim.
Parça grubumuzun bestesidir.Kayıtlarda kendimiz yapıorus ve böyle 10 taneye yakın parça kaydetcez umarım onlarıda beğenirsiniz yakında paylaşıcaz. patlaşımda bulunursanızda sevinirim. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz