| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
kndmdngrye

|
Tarih: Pzr Tem 02, 2006 11:30 pm Mesaj konusu: Günlük!!!! |
|
|
|
|
evet millet ii kötüü ne yaşadıysanız paylaşın hadi:) bi müddet sonra kimse birbirnnkini okumuyo zaten:)
DİKKAT:KİMSE KİMSENİN GÜNLÜĞÜNE YORUM YAPMASIN!!!!
ben başlim;bu gün yine sıkılırken turkrock a girdim orda baktım bu sitenin tanıtımı var bi baktım yeni site:) dedimkii şuraya bi gidimdee bi istilaya uratayım sonra site çok hoşuma gitti...msn le site arasında gidip geldim:D bütün gün siteye eklemeler yaptım çok güzeldi:) arada sırada yemek yedim vs. çok doluu bi günmüş dimii!!? neyse ama güzeldi...sonra kemancı abimle tanıştık onuda gerçek abim gibi sevdim ne de olsa tek çocuum her gördüme abi die yapışmassam ölürüm bugn böyleydi işte!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
KicK_DruM

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
bende bu gün sabah edirne kent orkestrasıyla provamı yaptım, kırkpınar şenliklerinin kapanışını yaptık konserle.. ardından pek hoşlanmasamda alişan a çaldım sonra yorgunluğumu atıp duşumu alıp fakültenin yolunu tutum.. baktım beni bekleyen bir iki soru var burada.. sonra kndmdngrye nick li birinin yazdıklarını görüp burayı lünaparka çevirmeye çalıştığını geçirdim içimde.. sonra gelen sorulara cevap yazmaya ve işlerimle ilgilenmeye devam ettim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
comandante

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 1:02 am Mesaj konusu: |
|
|
benim icin klasik bir pazar gunu yaz past perfect, present perfect past pefect contiouns derken have , had , have been , v3 , Ving iyice birbirine karıştı bende bıraktım dersı cıktım dısarı arkadaslarla keman gıtar yaptık geldım ogamede filomun basına dondum bnu kadar  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Holy_Bastard

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sabah saat 9 gibi kalktım... Hazırlanıp 9.45'te işe gittim... Patron dükkana gelince ondan 300 YTL avans isteyip , almak istediğim amfinin sahibiyle anlaştım İnternette dolaştım , üye olduğum sitelere baktım... Sevgilimle ayrılmamızın üzerinden daha henüz sadece 2 gün geçtiğini farkettim ... Sonra geldim bu forumu gördüm , yazdım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
şeymik

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
bn daha yni grdim siteye sonra bu bölümü grdüm yasım dedim ama klasik şeler sabah kalk kahvltı fln derkn öğln oldu öle gçti zmn yani bu gün kısacası deişik hiç bişe yapmadım  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
KicK_DruM

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar biraz daha türkçe konuşsak nasıl olur? artık 10 yaşında çocuklar yazıyor böyle..güsel, yapiorm, war gibi dejenere türkçe kelimeler kullanmasak sanki forum daha bir güzel olur?? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sleepwalker

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugün Pazatesi :03/07/06 şuanda bi sofu müziği dinliorum çok etnik ve arada ismail hocam gibi bi imam amcam girip dualar kasideler okuo ama süper bişi yaa huzur damladı benim gibi dinsizin içine.
şuanı geçiim ,az öönce gittim saçlarmı kestirdim mecburiyetten ,sevgilim kızdı sonra karar verdim çarşamba günkü pazarlama bütünlemesine girmemeye ve yayıldım ekranın karşısına o dersi seneye alır dc olmaktan kurtarırım diyorum
of şimdi diyorum da gidip biraz bestelere bakiiim da akşam can a göndericek bişiler olsun ama önce 2 3 mekik çekmek lazım çok kilo aldım
ah sevgili günlük dejenere Türkçemi affet,ama en azından hala Türkçe'yi büyük harfle yazıyorum
hadi kal sağlıcakla  _________________ http://www.myspace.com/bsksleepwalker
veya
http://basakceber.rockmekan.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
KicK_DruM

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ah be günlük.. hayat ne kadar da ukala... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kndmdngrye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
yine bomboş günlerimden biriydi...okulumu özledim ben artık okulumu istiyorum!!!..okul varken de tatil istiyorum ama ne yapabilirim böyle işte günlerimi bile şaşırdım yaaa hergün pc başında üf üf :evil: |
|
| Başa dön |
|
 |
|
comandante

|
Tarih: Çrş Tem 05, 2006 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
bugun oncekilerdende kotu idi conditionals calisip biraz pekistireyim derken bilgimide unuttum
ondan sonra dersi biraktim ve dusundum yaz geldi herkes tatilde ben yaz okulunda adalet mi bu diye... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kndmdngrye

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 7:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya çok karışığım ben yaaa üfff herşey birbirinn içindee anlamıyorum hiç bişeyii.... _________________ ..imzama ne yazacağımı unuttum yaaa ...
...tAm dÜnE aLışIYoDuM bİ bAKtIM bUGüN olmUş.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
emyran

|
Tarih: Sal Tem 11, 2006 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bugun sınavdan aldıgım puanı ogrendim..bekledigim gibi oldu cok mutlu oldum:D turkiyede adam gibi kızların sandıgımdan daha fazla oldugunu ogrendim.sonra okula gidip tercih yaptım, sekreterin tiz sesi kulaklarımı tırmaladı. gunesin altında eve kadar yurumekde isin cabası.sonra yazın basından beri bana alısmıs bilgisyarımın basına oturdum.Once meb'in sitesinde gezindim..ipoda yeni sarkılar attım.sonra muzik fakultesini 4 kisiye onerdim(sırf su en fazla giren kisi sayısını kırabilmek icin) Sonra bunu yazdım, kafamı kaldırdıgımda milyonlarca dejenere kelimeler oldugunu fakettim oturdum bide onu duzelttim. Sonra arkadaslarının abilerine saygılı davranılmasını kafama iyice soktum. Bi sarkı actım sonra begenmedim bi tane daha en son kendimi Can't stop'u dinlerken buldum..Pisliksiz bir gun icin saol tanrım! _________________ Kendine Gel Emirhan!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
c-a-g-a-t-a-y_

|
Tarih: Sal Tem 11, 2006 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
akşama kadar PC başında:
www.muzikfakultesi.com da dolaştım...bi ton yorum fln yasdım eklediklerimde war...site harika...bilmiyen warsa www.muzikfakultesi.com kesin girin:P:Phahahahaha
dshfksdhfkhsdkfh
DeViL'S VioLA>' ' |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kndmdngrye

|
Tarih: Sal Tem 11, 2006 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu sıralarda herşey iyi gidiyo bi terslik var galibaa dün gece emyran kardeşimlede tanıştım...sınavı kazanmış çok sevindim umarım onun için herşey iyi olur anadolu lisesi ii yerdir günlük kendimden biliyorum eheheh neyse herşey iyi gidiyo hep böyle kalsın _________________ ..imzama ne yazacağımı unuttum yaaa ...
|
| Başa dön |
|
 |
|
şeymik

|
Tarih: Sal Tem 11, 2006 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
bnde aslında okulu özledim ama ders çlışmak hiçte içimden gelmio şimdi herkes tatilde bi biz gidemedik yaa ufff canım çok sıkılıo evde yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
emyran

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bugun 12de uyadım bos yere kahvaltı yaparak zaman kaybettim.Yeni biriyle birinin önerisi üzerine tanıstım amafos cıktı iyiki engellemisim...okulu özlemedim cunku lisenin nasıl bir zevk verdiginden haberim yok...yine oturup olacakları beklioruz.... _________________ Kendine Gel Emirhan!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Holy_Bastard

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Sabah kalkıp dükkana geldim. Paylaşım sitesindeki sorunlara rağmen siteye 2 tab yükledim...Akşama doğru ÖSS sonuçlarının yakında açıklanacağı beynime birden dank etti...Olduğum yere çöktüm...Kara kara düşünmeye başladım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Raistlin_Majere

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
uyandığım gibi bilgisayar başına geçtim. müzik dinledim e-book okudum. ardından frp oynamaya gittim. oyuncularımın rpsine söverek berbere gittim. cillop oldum . bilgisayar başına geçtim müzik dinleyerek e-book bakıyorum ve sitelerle uğraşıyorum. sıradan bi gün... _________________ Karanlık aracın; güç amacın olsun.
Paladin with no fanaticism. (Lawful good) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
emyran

|
Tarih: Prş Tem 20, 2006 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
09.34 te uyandım..Aynada kendime bakarken hala kendimde olmadığımı farkettim.Çarşıya gidip Rolling Stone aldım.Zaman okurken çabuk geçmiş, kahvaltı ettikten sonra arkadasımın evine gittim bi kaç saat yuzduk ama yandıgımızı farketmeden..Hala sırtım fena halde yanmaktayken gecenin 1'inde neden sana bişeyler yazdıgımı dusunuyorum..Bi arkadasın Oss'si bekledigi gibi gecmemis umarım bi hyr vardır..E artık diğer Öss'lerde başarılar..Böyle bi gun icin tskkrler...(aso) _________________ Kendine Gel Emirhan!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
yırtık_converse

|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bn kocagun temızlık yaptım yaaa eve dogal gaz dosettık badana yaptık bugunde temızlıgını yaptık cnm cıktıı kankıde hıc yardıma gelmedı saolsun :evil: |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sleepwalker

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
kndmdngrye

|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugün hep üzüldüm ben bilmem ki noldu okul açılsın artık zaten kankimede işkence yapıyo annesii hep temizlik yaptırıyoo  _________________ ..imzama ne yazacağımı unuttum yaaa ...
|
| Başa dön |
|
 |
|
yırtık_converse

|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya annemı kotuleme bırıcık o sızın evede gelsın dogal gaz bızım eve kacmassan bn kankın kalmıyım bak gor nassı oluo |
|
| Başa dön |
|
 |
|
buwju

|
Tarih: Pts Tem 31, 2006 6:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
sabahtan beri ev arıyorus.. öğrencilere bu kadar acımasız olmak zorunda değiller uyuyacam burda birasdan ve muğlalılardan nefret etmeye başladım...
iğrenç bi gündüüüü |
|
| Başa dön |
|
 |
|
KicK_DruM

|
Tarih: Pts Tem 31, 2006 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili kuzenim.. muğlaya gelicem bir ara yanına sıkma canını bu kadar  |