ARkadaşlar şu link'ten videoyu izleyin ben adamların çaldıgı aynı akoru basıyorum aynı ritimide atıyorum ama o tonu yakalamıyorum ayrı birşey cıkıyor onu distortion'lamı yapmışlar nasıl o tonu yakalayabilirim? distortion da var ibanez amfimde o ritimi nasil atabilirim ilk başta zaten yardımcı olursanız cok sevinirim
senn ip'n le bizmki ayni degil sadece youtube.com/..... bölümünü yolla buraya ordan bakalm. bu link acmaz bizde. _________________ yoktur ki kalbine kalbimin kini..
bence artik sende herkes gibisin.
şimdi google a gir türkçe sayfalarda arama yap ve şunu arat youtube jacker2 bunu pc ye yükle ondan sonra vtunneli bir daha kullanmadan direkt olarak internet explorer yada firefox gibi browserlarda youtube com diye girdiğin zaman site açılır.
yani programı kuruyorsun o kadar başka bi işlem yok programı kurduktan sonra masa üstünde simge arama yani programla işin yok sadece www youtube com yaz böylece herzaman siteye girebilirsin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz