KENDİMİ ARMONİ VE DİM AKORLARINDA EKSİK HİSSEDİYORUM BU KONUDA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATACAK BİRİ VARMI VE ÖNERECEĞİNİZ BİŞEY _________________ MÜZİK FAKİR İNSANLARIN EKMEDİĞİDİR
ÇOK ZOR BİR SORU Müziğin başından başlamamız gerekir sana bunu anlatmak öncelikle majör minör kalıpları bilmen lazım aralıkları bilmen lazın şip diye anlatacak bir insanda yoktur müzikde nazariyat bilgin nasıl bilemiyorum bu da çok önemli burada nasıl oluşuyor neden (dim) deniliyor nasıl oluşuyor kavramını müzik terimleriyle anlatmam gerekecek onu da anlmak için nazari konuları bilmen gerekiyor.armoni ise başlı başına (kafa yedirir insana) ayrı bir konu mutlaka bilenden yardım alman lazım. senin için çözüm enkısa zamanda iyi bir eğitici bulman kitaplarla çözmen bence çok çok zor
başarılar _________________ gitar_a@hotmail.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz